AcasăNewsO copila in varsta de 14 ani a murit in timp ce...

O copila in varsta de 14 ani a murit in timp ce se indrepta spre nunta mamei!

Ziua ce ar fi trebuit sa fie cea mai frumoasa din viata unei familii nou intemeiate s-a transformat intr-o tragedie, dupa ce fata miresei a pierit chiar in drum spre nunta mamei.

Nimeni nu si-a imaginat ce lovitura grea avea sa cada asupra familiei care era pregatita de petrecere. Seara trecuta, fata se indrepta spre restaurantul din Valea Calugareasca, unde avea loc cununia. Din pacate, nu a mai ajuns. Viata ei s-a curmat brusc, la doar 14 ani, dupa ce masina in care se afla, condusa de un tanar in varsta de 22 de ani, a fost implicata intr-un cumplit accident, pe DN1B.

Autoturismul a parasit carosabilul, a izbit un cap de pod si s-a rasturnat, potrivit phon.ro. Impactul i-a fost fatal fetei aflate pe scaunul din dreapta si nimeni nu a mai putut face nimic pentru a o salva. Soferul a scapat teafar si a fost dus la spital, pentru investigatii. Urmeaza ca politistii ajunsi la locul dramei sa stabileasca, dupace fac masuratori si vorbesc cu martorii, ce anume a dus la producerea accidentului. O prima ipoteza ar fi viteza excesiva.

Sursa foto: telegrama.ro

388 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger