AcasăNewsO concurenta la Miss World 2014, gasita moarta. De acelasi sfarsit tragic...

O concurenta la Miss World 2014, gasita moarta. De acelasi sfarsit tragic a avut parte si sora ei

Parintii si apropiatii Mariei Jose Alvarado Munoz, aleasa in acest an Miss Honduras, sunt in stare de soc. O frumusete de fata, in varsta de doar 19 ani, a pierit in conditii cumplite. La fel si sora ei, Sofia. Maria Jose se pregatea sa participe la Miss World 2014.

Cele doua fusesera date disparute de cateva zile si de atunci au fost cautate fara incetare. Cele mai negre temeri ale familiei s-au adeverit, insa, miercuri, cand tinerele au fost gasite fara suflare, precizeaza o sursa citata de CNN. Fetele au fost impuscate, trupurile lor fiind ingropate in apropierea unui sat.

Maria Jose Alvarado Munoz urma sa participe, in curand, la concursul Miss World, si sa reprezinte Hondurasul in competitia destinata frumusetilor lumii. Tanara studenta in varsta de 19 ani fusese aleasa, in primavara acestui an, cea mai frumoasa femeie din statul ce are capitala la Tegucigalpa.

Nu se stie cine a vrut sa le faca rau, insa politia continua investigatiile pentru a stabili in ce conditii au pierit fetele. Unul dintre cei doi suspecti in acest caz ar fi chiar prietenul surorii Mariei Jose, Miss Honduras. Nimeni nu a mai stiut nimic despre cele doua tinere de saptamana trecuta, surorile fiind zarite ultima oara la o petrecere la care au participat.

[youtube]TLEYxU-ZrsA[/youtube]

foto: captura youtube

475 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger