AcasăNewsO comisie din cadrul CNATDCU propune ca Toba sa ramana cu titlul...

O comisie din cadrul CNATDCU propune ca Toba sa ramana cu titlul de doctor: nu a plagiat!

Chestorul „Don Pedro” Toba

Ministrul demisionar al Internelor are castig de cauza in privinta unui prim verdict venit din directia specialistilor din cadrul Consiliului National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare (CNATDCU).

Acesta apartine reprezentantilor comisiei de lucru, care au analizat o sesizare in privinta suspiciunii de plagiat in cazul tezei de doctorat semnate de catre Petre Toba. Si care, potrivit Digi24, au stabilit ca seful demisionat al MAI-ului nu a plagiat lucrarea de doctorat. Drept urmare, forul din cadrul CNATDCU propune mentinerea titlului de doctor pe care Toba l-a obtinut in vara lui 2011, cu lucrarea denumita „Politia Romana – Forta de stabilitate si securitate. Optimizarea managementului cooperarii internationale in vederea combaterii amenintarilor neconventionale”.

Trebuie mentionat, insa, ca decizia nu e una definitiva, drept urmare Toba nu scapa total de emotii in acest caz. Pentru ca urmeaza ca si Comisia de specialitate a forului amintit sa se pronunte in acest caz. Abia daca si verdictul expertilor din cadrul acestei comisii este similar, suspiciunile in privinta ministrului demisionar sunt excluse.

163 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger