AcasăNewsO cladire s-a prabusit, prinzand sub daramaturi mai multe persoane: 12 morti

O cladire s-a prabusit, prinzand sub daramaturi mai multe persoane: 12 morti

Tragedie intr-o localitate din India. O mare parte dintr-o cladire s-a facut una cu pamantul, in cateva clipe, rapind vietile a 12 oameni.

La momentul producerii tragediei, in interiorul constructiei se aflau in jur de 16 persoane. 12 dintre victime -printre ei si copii- au pierit. La locul tragediei au ajuns echipele de salvare, care au cautat printre daramaturi, pentru a gasi cat mai repede oamenii surprinsi de caderea constructiei, in speranta ca vor gasi cat mai multi supravietuitori. Doar doua persoane au fost, ins,a gasite in viata, conform ndtv.com.

Constructia care s-a prabusit avea mai multe etaje, era ridicata intr-un cartier dintr-o localitate situata in provincia Uttar Pradesh, din India, si gazduia mai multe persoane. Majoritatea erau, pare-se, membri ai aceleiasi familii, dupa cum anunta presa locala. Oamenii s-ar fi mutat in casa respectiva, desi la constructie se lucra inca.

Cum imobilul s-a prabusit in timpul noptii trecute, cand majoritatea locatarilor dormeau, doar trei oameni au avut suficient timp si destula prezenta de spirit pentru a iesi in strada, reusind astfel sa se salveze.

105 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger