AcasăNewsO cladire s-a facut una cu pamantul: 6 morti si 14 raniti...

O cladire s-a facut una cu pamantul: 6 morti si 14 raniti in Statele Unite (VIDEO)

Echipele de salvare au intervenit rapid in zona in care un imobil s-a prabusit, prinzand sub daramaturi sase persoane. Alti 14 oameni au fost salvati si dusi la spital.

Imobilul cu patru etaje s-a prabusit miercuri, in Philadelphia. Au urmat momente de panica generala. Pompierii si membrii echipelor de interventie in caz de urgenta au sosit de urgenta la fata locului, pentru a  le acorda primul ajutor ranitilor, dar si pentru a ajuta la scoaterea celor prinsi sub daramaturi. Pana la aceasta ora au fost gasiti mai multi supravietuitori ai dezastrului – ultima persoana gasita in viata este o femeie in varsta de 61 de ani, conform CNN. La locul tragediei au fost gasite, insa, si sase cadavre.

[youtube]FWw8lEGNLg8[/youtube]

Autoritatile nu cunosc exact numarul persoanelor aflate in cladire, la momentul producerii nenorocirii. Imaginile surprinse in zona in care s-a prabusit cladirea dezvaluie proportiile dramei. Maldare intregi de moloz, praf si obiecte distruse. Martorii povestesc faptul ca respectiva constructie era foarte subreda si ca se asteptau ca, la un moment dat, sa cada.

[youtube]3o_ShGWMZTY[/youtube]

165 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger