AcasăNewsO cladire cu opt etaje s-a prabusit in India. Multi locatari au...

O cladire cu opt etaje s-a prabusit in India. Multi locatari au murit prinsi sub daramaturi (VIDEO)

Nu mai putin de sapte persoane au pierit si alte patru au fost ranite, dupa ce o cladire s-a facut una cu pamantul, in doar cateva minute.

Drama a avut loc vineri seara, in zona Santa Cruz. Cladirea care s-a prabusit peste locatari fusese evaluata si declarata neconforma cu normele de siguranta, ca urmare, cateva zeci de familii evacuasera locuintele inca din urma cu cativa ani. Au ramas, insa, persoane care au refuzat sa faca acest lucru, mizand, probabil, pe faptul ca pericolul nu ar fi atat de mare, pe cat le-au spus autoritatile.

Sapte dintre ei au platit cu viata decizia de a ramane in apartamentele din imobilul ale carui grinzi erau considerate subrezite si nesigure. Alte patru persoane au suferit leziuni, insa nu de natura sa le puna in pericol viata, conform timesofindia.com. Acestia din urma au fost transportati la spitalele din Mumbai, pentru ingrijiri.

[youtube]D365lMoSxdw[/youtube]

In cadere, bucati din cladirea care s-a daramat au afectat si alte imobile din zona, sadind panica in randul locuitorilor, care s-au grabit sa iasa din case, pentru a se salva din calea iminentului pericol. Martorii au povestit ca au auzit un zgomot puternic, urmat de nori de praf. Echipele de interventie au ajuns rapid in zona, pentru a le acorda ajutor celor prinsi sub daramaturi.

Sursa foto: captura NDTV

author avatar
Cristina Stefan
159 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger