AcasăNewsO cisterna s-a rasturnat intr-un sant, in Dambovita! Totul, de la o...

O cisterna s-a rasturnat intr-un sant, in Dambovita! Totul, de la o tigara!

Folosindu-se de „sageti”, cei din spatele afacerii cu motorina castigau zeci de milioane de euro

Accident bizar pe o sosea din Dambovita, unde un vehicul ce transporta materiale de constructie s-a rasturnat si a blocat circulatia, pe DN 72. Soferul a ajuns la spital, fiind ranit.

Incidentul a avut loc luni, pe DN 72 Targoviste – Ploiesti, in zona localitatii Mijia. Localnicii care au au vazut momentul in care cisterna plina cu ciment a ajuns de-a curmezisul drumului povestesc faptul ca soferul a coborat de la volan pentru a-si cumpara un pachet de tigari si ca, la intoarcere, a dat sa-si aprinda una, imediat dupa ce pornise motorul si plecase de pe loc, comform ziaruloval.ro. Astfel, pierzand controlul vehiculului de mari dimensiuni, conducatorul auto a ajuns cu masina cu tot intr-un sant de pe marginea drumului.

Odata cisterna rasturnata, barbatul aflat la volan s-a ales cu mai multe leziuni, avand nevoie de ajutorul medicilor de la salvare si de ingrijiri de specialitate, motiv pentru care a fost transportat la spital.  Politistii au demarat o ancheta pentru a stabili conditiile producerii accidentului.

Sursa foto: servuspress.ro

529 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger