AcasăNewsO cisterna plina cu motorina, implicata intr-un accident pe DN 17. Ce...

O cisterna plina cu motorina, implicata intr-un accident pe DN 17. Ce masuri imediate s-au luat!

Traficul turier este blocat, miercuri la pranz, pe DN 17, ca urmare a producerii unui accident rutier in care a fost implicata o cisterna incarcata cu cateva tone de combustibil. Autoritatile au intervenit de urgenta, pentru a evalua pagubele si a inlatura pericolul unei explozii.

Din fericire, nu au fost victime. Insa dat fiind faptul ca, odata ce autovehiculul de transport s-a rasturnat in afara carosabilului au aexistat scurgeri de combustibil, au fost luate masuri pentru a se evita pericolul producerii unei deflagratii.

Intre timp, traficul rutier a fost deviat de pe DN 17 Scheia – Paltinoasa pe Suceava – DN 2 – Falticeni – DN 2E – Gura Humorului, precizeaza reprezentantii Infotrafic. Ca urmare, soferii care au drum in zona localitatilor sucevene amintite sunt sfatuiti sa tina cont de aceste informatii.

Politistii ajunsi la fata locului au deschis o ancheta pentru a stabili exact conditiile in acre s-a produs accidentul. O prima ipoteza este aceea ca soferul cisternei incarecate cu combustibil nu ar fi adaptat viteza la conditiile de drum.

Sursa foto: servuspress.ro

216 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger