AcasăNewsO cisterna incarcata cu substante chimice s-a rasturnat pe A2. Traficul rutier,...

O cisterna incarcata cu substante chimice s-a rasturnat pe A2. Traficul rutier, deviat!

Soferii care au, luni la pranz, drum pe Autostrada A 2, care face legatura intre Bucuresit si Constanta, sunt informati ca traficul rutier este deviat, ca urmare a unui accident in care a fost implicata o cisterna care transporta aditivi.

Autovehiculul destinat transportului de marfa, incarcat cu substante chimice, circula pe sensul catre mare, cand, la un moment dat, a lovit o basculanta aflata pe banda de urgenta, apoi s-a rasturnat. In accident a fost implicat si un autoturism.

Conform Centrului Infotrafic, coliziunea ce a avut loc la kilometrul 53 nu s-a soldat cu victime, insa s-a ales ca, in zona in care a avut loc accidentul, circulatia sa fie deviata, din motive de siguranta, dupa ce din rezervorul cisternei s-a scurs carburant.

Astfel, conducatorii auto sunt informati ca „traficul rutier de pe autostrada A2 este deviat de pe ambele cai (atat dinspre Constanta cat si dinspre Bucuresti) pe DN3, intre Lehliu-Gara si Fundulea (intre kilometrii 64 si 35)”, ca urmare a evenimentului rutier nedorit.

Sursa foto: newsbv.ro

298 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger