AcasăNewsO cisterna incarcata cu ingrasaminte chimice s-a rasturnat, pe DN 13

O cisterna incarcata cu ingrasaminte chimice s-a rasturnat, pe DN 13

Echipele de interventie au fost alertate asupra producerii unui accident pe DN 13, drum national ce leaga Brasovul de Sighisoara. Mai precis, o cisterna care transporta ingrasaminte chimice s-a rasturnat, miercuri, pe carosabil.

Accidentul a avut loc dimineata, in zona localitatii brasovene Padurea Bogatii. Mai exact, autocisterna s-a rasturnat la kilometrul 36+600 de metri, anunta Centrul Infotrafic.

Ca urmare a rasturnarii cisternei, tinand cont de incarcatura aflata la bord, s-au dispus masuri de preventie, pentru a se evita producerea de noi incidente. Potrivit presei locale, cisterna transporta uree, iar la momentul producerii incidentului la bord se gaseau circa 20 de tone de substanta folosita, printre altele, ca ingrasamant agricol.

Circulatia autovehiculelor a fost deviata, pentru o perioada. Dupa aproximativ o ora si jumatate, s-a anuntat ca traficul rutier in zona a fost reluat, in ambele sensuri, pe doua dintre cele trei benzi ale drumului national amintit.

Cum anume s-a produs accidentul nu se stie deocamdata, cauzele urmand sa fie stabilite de catre specialistii de la Rutiera.

sursa foto: aradon.ro

author avatar
Cristina Stefan
187 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger