AcasăNewsO cisterna cu kerosen s-a rasturnat pe DN1, in judetul Brasov. Circulatie...

O cisterna cu kerosen s-a rasturnat pe DN1, in judetul Brasov. Circulatie deviata

Odata ce au fost informati ca o cisterna in care se afla kerosen s-a rasturnat, marti dimineata, in apropierea localitatii brasovene Vistea de Jos, oamenii legii au luat, ca prima masura de siguranta, decizia devierii traficului rutier in zona accidentului.

Autovehiculul destinat transportului substantei in cauza s-a rasturnat in afara carosabilului. Nu se stie, momentan, daca s-a scurs kerosen din interiorul cisternei, dupa incident. Insa politistii au decis sa ia toate masurile pentru a se evita orice risc la adresa participantilor la trafic, avand in vedere ca este vorba despre o substanta inflamabila, cu risc de explozie.

Astfel, din cate anunta reprezentantii Centrului Infotrafic, cu aproximativ un sfert de ore inainte de ora 9 s-a dispus devierea, pe ambele sensuri, a circulatiei rutiere de pe DN1 Brasov – Sibiu, intre localitatile Ucea de Jos si Sambata de Jos. Traseul pe care pot circula soferii care au drum in zona, pana la reluarea traficului rutier pe portiunea amintita, este urmatorul: DJ105C Ucea de Jos – Victoria, DJ104A Victoria – Vistea de Sus – Dragus – Sambata de Sus, DJ105B Sambata de Sus – Sambata de Jos.

Cat priveste motivele care au dus la rasturnarea cisternei incarcate cu combustibilul folosit, in principal, pentru alimentarea avioanelor, acestea urmeaza sa fie stabilite in urma unei anchete. Conform sursei citate, o prima ipoteza luata in calcul este aceea ca soferul nu ar fi asigurat suficient de vine ansamblul de vehicule, care era oprit.

178 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger