AcasăNewsO cheama Angela Merkel si este siriana

O cheama Angela Merkel si este siriana

In onoarea cancelarului Germaniei, un cuplu de refugiati sirieni si-a botezat primul copil cu dublul prenume ”Angela Merkel”.

Tatal micutei Angela Merkel, alaturi de cancelarul Germaniei

Solidaritatea Angelei Merkel cu drama refugiatilor nu a trecut neobservata , acestia dand dovada de gratitudine fata de cancelarul german care practica o politica deschisa in legatura cu acest subiect, in detrimentul cotei sale de popularitate. In onoarea ”doamnei de fier” Mamon Alhamza (26 de ani) si sotia sa, Tema Alhawar (21 de ani) si-au botezat primul copil Angela Merkel, informeaza RT. ”Am vrut sa ne exprimam recunostinta pentru faptul ca suntem aici. Germania este pentru noi ca o mama”, a declarat Alhamza pentru Westdeutschen Allgemeinen. Fetita, ai carei parinti locuiesc de trei luni in Duisburg, s-a nascut in 27 decembrie. Nu este primul caz in care refugiatii isi boteaza copiii cu numele Angela Merkel. Anul trecut, o refugiata din Ghana si-a botezat cu acelasi nume copilul.

Eurotunel isi inunda terenurile pentru a-i opri pe refugiati

Grupul Eurotunel a decis sa inunde mai multe hectare de teren pentru a bloca accesul emigrantilor in tunelul de sub Marea Manecii, in tendinta lor de a sosi in Marea Britanie. Terminalul este ridicat  pe o sona mlastinoasa insa exista un sistem de drenaj si o retea de stavilare, care vor fi utilizate pentru crearea de obstacole naturale care impiedica accesul catre gardurile tunelului, a declarat un purtator de cuvant al companiei.

author avatar
Tudor Borcea
572 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger