AcasăNewsO cântăreață a fost UCISĂ DE ARTIFICII în timpul concertului (VIDEO)

O cântăreață a fost UCISĂ DE ARTIFICII în timpul concertului (VIDEO)

O cântăreață de origine spaniolă pe nume Joana Sainz, membră a Super Hollywood Orchestra, a fost ucisă de un dispozitiv pirotehnic care i-a explodat în abdomen, în timpul unui concet. Momentul șocant s-a petrecut chiar în faţa fanilor îngroziţi.

Foto Twitter

Artista în vârstă de 30 de ani susținea un recital pe o scenă din localitatea Las Berlanas, de lângă Madrid.

În momentul în care aceasta a fost lovită de artificii, organizatorii evenimentului, la care asistau aproximativ 1.000 de persoane, au tras repede cortina, iar paramedici și un medic care se afla în public i-au acordat cântăreței primul ajutor. Imediat după incidentul tragic, spectacolul a fost anulat.

Tânăra a suferit răni severe și a fost transportată de urgență la un spital din apropiere, Avila Healthcare Complex, dar nu a mai putut fi salvată.

Totul s-a petrecut duminică noapte, unul dintre spectatori surprinzând momentul în care, în timp ce trupa dansa și cânta, apar scântei din cele două dispozitive pirotehnice din fața scenei, iar cel din dreapta pare să explodeze.

„Au fost două rachete, una care s-a dus în direcția corectă, iar cealaltă a atins-o pe cântăreață în abdomen”, a povestit un martor.

Joana Sainz era și coregraful Super Hollywood Orchestra, un grup care are 15 membri, cântăreți, muzicieni, dansatori, și care îmbină muzica pop cu divertismentul.

Autoritățile spaniole au deschis o anchetă pentru a stabili cauza accidentului. În această fază a anchetei, se crede că a fost vorba de o defecțiune la mecanismele efectelor speciale utilizate în timpul spectacolului.

author avatar
Emanuela-Andreea Pană
303 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger