AcasăNewsO camioneta a lovit un grup de oameni in SUA: 28 de...

O camioneta a lovit un grup de oameni in SUA: 28 de raniti (VIDEO)

Pe langa incidentul produs in Germania, in urma caruia un om a pierit, iar alti doi au fost raniti dupa ce un sofer a dat cu masina peste ei, un alt astfel de accident, dar soldat cu un numar mai mare de victime, a avut loc in Statele Unite.

O camioneta a lovit mai multe persoane aflate in public la carnavalul Mardi Gras, desfasurat in orasul american New Orleans. In urma impactului, produs sambata seara, ora locala, cel putin 28 de oameni au avut nevoie de ingrijiri medicale, cativa dintre ei fiind in stare mai grava, din cate noteaza presa internationala.

In timp ce medicii se straduiau sa acorde primul ajutor ranitilor, soferul a ajuns pe mana politistilor, urmand sa dea explicatii pentru gestul sau. Din cate se pare, barbatul aflat la volan ar fi baut bine inainte de a pleca la drum.

[youtube]bga2KsYaZkk[/youtube]

sursa foto: captura youtube

88 afisari

1 COMENTARIU

  1. Oportunitatea anului 2017. Minim 491,52 euro. Nu trebuie sa aveti experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerinte: cunostinte minime de utilizare a calculatorului (word, pdf, email, internet), seriozitate, lucru 2 ore pe zi, in timpul liber. Oferim seriozitate si un mediu excelent de lucru. Pentru a aplica și dvs la aceasta oferta, trimiteti mesajul APLIC la una dintre adresele de email ale departamentului de informatii:
    pacurarucostica1963@gmail com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger