AcasăNewsO bătrână din Bacău a ajuns la spital cu anemie, dar ar...

O bătrână din Bacău a ajuns la spital cu anemie, dar ar fi fost sedată şi legată de pat la Psihiatrie

O româncă octogenară umbla cu o mică avere la ea, în supermarket, în Spania: 9.000 euro. Ce a urmat după ce a pierdut banii

O bătrână trece prin momente de coşmar la Spitalul Județean de Urgență Bacău. Sau, cel puţin, aşa susţine familia femeii. Pensionara a ajuns la unitatea medicală cu anemie, dar ar fi fost sedată şi legată de pat la Psihiatrie.

Apropiaţii mai spun că starea vârstnicei este mult mai rea față de momentul în care a fost internată.

I-ar fi spus să nu facă gălăgie

Arată ca o legumă, tremură, vorbește sub influența sedativelor care i-au fost făcute„, a declarat ginerele bătrânei.

„M-au legat cu un pansament, și mi-au zis să nu fac gălăgie„, a declarat bătrâna pentru Antena 3. Rudele bătrânei spun că nu au fost anunțate de medici.

Au dus-o la Psihiatrie pe motivul să o liniștească până luni, iar apoi să-i facă înapoi transferul în secția de interne și să continue tratamentul”, a mai declarat ginerele.

Cum se apără medicul?

„Avem procedura de a imobiliza mâna pacienților care trebuie să primească un plan de tratament pentru a evita smulgerea branulei”, a declarat doctorul care o îngrijea pe bătrână, adăugând.

Rudele pacientei care erau notate pe foaia de observație ca fiind desemnate să primească informații despre pacient au fost informate, pentru că aceste rude sunt sau cel puțin una dintre ele este chiar salariat a spitalului nostru”.

author avatar
Andrei Ștefan
412 afisari

1 COMENTARIU

  1. Astia nu te mai trateaza au decat proceduri ,au adus sputalele la nivel de lagare ,iti interzic sa mai vizitezi ca sa te poata omora daca nu fara tratamente sigur de foame.Trebuie obligati sa si faca meseria daca nu vor fi doar morgi si atat!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger