AcasăNewsO bătrână de 81 ani a povestit cum a fost păcălită de...

O bătrână de 81 ani a povestit cum a fost păcălită de „medicii” în biorezonanță, care au lăsat-o fără 15.000 lei

CASSDin 2023 nu vor mai fi scutiri la Sănătate. Cine trebuie să plătească CASS

12 persoane au fost reținute în dosarul bâtrânilor înșelați de așa ziși medici de biorezonanță de la o clinică din București. Suspecții le vindeau oamenilor în vârstă aparate și de 5 ori mai scumpe decât prețul real din piață.

Victimele presupusei înşelăciuni erau minţite de reprezentanții unei clinici private din Capitală privind starea lor de sănătate.

O bătrână a descris cum a fost manipulată

Elena Paladi, o pensionară în vârstă de 81 de ani, a povestit şi ea, pentru sursa ziare.com, cum a fost păcălită de presupuşii „medici” în biorezonanță.

La intrarea în clinica respectivă erau trei tinere care mi-au luat datele și m-au pus să completez un formular. Avea acolo niște poze ale scheletului, musculaturii, organelor interne și în timp ce îmi arăta foile respective îmi spunea: uitați-vă, gradele sunt de la ”x”..la ”z”. Dumneavoastră, la profilul cardio sunteți în prag de moarte.

Atunci mi-au spus că nu este totul pierdut. ”Există salvare. Este un aparat care vă va putea salva. Este vorba despre un aparat de oxigenare care costă 20.000 de lei. Între timp, m-au servit cu un pahar cu apă. Din acel moment am devenit foarte ușor de manipulat de către ei”, a spus femeia, care crede că a fost drogată. Bătrâna a continuat:

Mi-a spus ”dați-mi cardul”. Păi cum să vă dau cardul?. ”Da, dați-mi cardul”. A pus pe masă un POS, cum este la supermarket a luat cardul, l-a introdus în aparatul respectiv și a chemat o tânără de acolo, Loredana, și i-a spus să mă ducă la depozit să îmi iau aparatul. În final, aparatul m-a costat 15.000 de lei plus 100 de lei pentru nu știu ce taxe. Mi-au luat tot ce aveam în cont”.

După ce a realizat că totul pare a fi o înşelăciune, Elena Paladi a mers la poliţie.

Poliţia a explicat cum procedau infractorii

„Angajații societății respective identificau persoane în vârstă, le efectuau anumite analize medicale în urma cărora reieșea faptul că au o condiție de sănătate foarte precară, motiv pentru care le ofereau imediat și o soluție de remediere a acestor afecțiuni și le ofereau spre vânzare aparatură teoretic medicală supraevaluată”, a spus Comisarul de poliție Bogdan Ghebaur-

Printre echipamentele medicale se aflau saltele, inele cu laser sau aparate care îmbunătățesc respirația.

author avatar
Andrei Ștefan
604 afisari

10 COMENTARII

  1. Cand spuneam, mai daunazi, ca doctorii ramasi in tarisica noastra se cred Dumnezei pe pamant si cuvantul compasiune pentru ei nu exista, probabil ca unii ati cam strambat din nas. Uite inca una din binefacerile cu care i-am dotat noi cei care le-am platit studiile. EI chiar cred ca Dumnezeu nu-i vede sau ca (ce e cel mai grav) nu exista. Se inseala. Daca nu-i vede justitia (adica e chiar oarba), Cel de Sus ii vede…

    • Cand lucram la Militie am arestat un grup parazitar organizat. Profitau de batrani si le goleau casele. Erau 3 barbati si 2 femei. I-am dus in arest si i-am anchetat cate unul. Cum imi aducea subofiterul cate unu in birou il luam la bataie. Intai le dadeam cate o pama d-aia colosala la femei sau un pumn de campion direct in gura la barbati. Dupa aia luam bastonul de cauciuc si le croiam prima lovitura intre ochi dupa care ma dezlantuiam si-i torpilam cu o ploaie de bastoane unde nimeream.
      Abia dupa ”tratament” le puneam foaia in fata si le dictam declaratiile.
      Cine se impotrivea primea o noua repriza de bataie cu bastonul de cauciuc.
      Cu asa declaratii luau cam 5 ani de puscarie.
      Noi nu ne rugam de ei ca politistii acum. Aveam autoinculparea in 5 minute.

      • Ce vremuri! Nu sunt de acord cu violenta gratuita, dar cu drepturi si ONG-uri si de toate pentru infractori Europa a devenit o mocirla. Topaie predatorii, traficantii de copiii, fete, orgne, de hoti, de violatori si multe altele.
        De ce nu violeaza parte din ilegalii veniti in Europa sau primiti de madam merkel la ei in tara? Ca acolo ii spanzura. Scurt pe doi. De ce nu fac propaganda lgbtq la copiii prin Iran, Arabia Saudita? Ca ii spanzura! Nu va luati dupa povesti mincinoase ca toti cei care sunt gay sunt pedepsiti ca nu este deloc asa. Cei care isi vad de ale lor sunt lasati in pace. Numai activistii care corup minori sunt spanzurati. Ce vor sa faca astia la noi legal.

        nenorociti astia cu clinica lor, dar o sa ii faca scapati, cum au fost scapate si tantitele alea care furau mancarea de la crese si lasau copiii flamanzi.
        Nu regret timpul lui Ceausescu dar unele lucruri erau excelente: atunci un copil se putea juca singur pe strada, un om varstnic era respectat. Si altele bune. Multe. Doar libera circulatie si stransul prea tare al curelii au fost probleme la popor, de aceea au putut inscena lovitura de stat si preluarea de tara. Au avut nevoie si de ceva revolta si ura a poporului.

        • PS. vreau sa spun ca violenta in cazul descris de dvs. era pe deplin justificata. Cu degeneratii astia nu se poate altfel decat cu bataia.

          • Doamna Ileana noi , Militia nu ne jucam cu legea cum face Politia. Pai eu sa ma rog de infractori sa scrie declaratii? Nu stimata doamna eu si ajunctii mei bateam si bateam bine. La nevoie le strangeam degetele la usa. Marturiseau tot!

  2. Nu erau medici.
    Niciodata medicul / avocatul adevarat nu te agata pe strada.
    Au statute profesionale care ii sanctioneaza.

  3. In cazul de fata gresala este a celor care se lasa pacaliti. Biorezonanta da indicii despre diverse afectiuni insa excrocheria consta in faptul ca ori te conving sa faci multe sedinte, care nu sunt ieftine ori iti vand diverse suplimente miraculoase mult mai scumpe decat pretul pe piata sau iti vand aparatul miraculos la un pret supraevaluat. Naivitatea, lipsa de informare se plateste scump din pacate.

    • Mai sa fie! Un om de peste 80 de ani singur, vulnerabil, el este de vina? Daca era vreun corporatist cu acces la net si mester la calculator era altceva. de ce spune in articol ca urmareau batrani singuri? De ce oare? Este cel mai mare pacat sa iei de la vulnerabili, dar unii nu au nicio constiinta.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger