AcasăNewsO baschetbalista americana, de la CSBT Alexandria, s-a aruncat de la etajul...

O baschetbalista americana, de la CSBT Alexandria, s-a aruncat de la etajul patru. Motivul este SOCANT!

Baschetbalista C. Lyons de la echipa din Liga Nationala – CSBT Alexandria a incercat sa-si puna capat zilelor, duminica, sarind de la etajul patru al locuintei sale.

Lyons a scapat cu viata dupa ce, aruncandu-se de la etajul patru al blocului in care locuia, in jurul orei 04:00 dimineata, duminica, a cazut pe capota unei masini. Tanara, in varsta de 23 ani  a fost gasita pe autoturism de catre membrii echipajului SMURD sositi la fata locului, potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Teleorman, Gelu Dragomir, citat de wowbiz.

Victima a fost transportata de urgenta la Spitalul Judetean din Alexandria. Directorul clubului sportiv din ALexandria, Calin Voicu, crede ca este un adevarat miracol ca fata a scapat cu viata, mai ales ca nu a suferit decat o fractura la un picior, noteaza aceeasi sursa.

Baschetbalista a refuzat insa internarea, fiind lasata sa mearga acasa pe baza semnaturii si in urma unui consult psihiatric.

Circumstantele in care s-a produs incidentul sunt deocamdata necunoscute, insa, potrivit sursei citate, se pare ca C. Lyons si colega sa de camera, S. Arnold, si ea jucatoare americana, ar fi petrecut intr-un club in seara de sambata spre duminica, alaturi de doua prietene romance.

„Cand am adus-o de la spital si am intrebat-o de ce a facut acest gest dramatic, Lyons a avut un raspuns sec: de fericire”, a afirmat profesorul Calin Voicu, pentru hotnews.ro.

author avatar
Alina Costache
516 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger