AcasăNewsO barca in care erau 12 turisti s-a rasturnat in apa Dunarii

O barca in care erau 12 turisti s-a rasturnat in apa Dunarii

O plimbare s-a transformat, in cateva clipe, intr-o reala aventura pentru cele 12 persoane aflate la bordul unei ambarcatiuni care s-a rasturnat in Dunare, aproape de Sulina.

Turistii iesisera la plimbare,  seara trecuta, cu gandul sa sa ajunga la Tulcea. La un moment dat, barca in care se aflau cei 12 barbati s-a lovit de o bucata de lemn si s-a rasturnat, pe Canalul Sulina al fluviului.

Oamenii au cerut ajutor si au fost salvati de politistii de frontiera tulceni, potrivit telegrafonline.ro. Unii au fost recuperati din apa, in timp ce altii au reusit sa ajunga singuri pe uscat, alegand sa inoate pana la mal. Cu totii au fost preluati si transportati in portul Sulina, de unde au ajuns in grija medicilor, pentru a le fi evaluata starea de sanatate, in urma experientei de groaza prin care au trecut.

Sursa foto: infobraila.ro

author avatar
Cristina Stefan
262 afisari
Zenville

Ultimele știri

Chirica și Alexe, întâmpinați de protestatari la deschiderea terminalului T4 al Aeroportului Iași – FOTO

În ziua în care are loc deschiderea noul terminal T4 al Aeroportului Iași, doi lideri locali s-au trezit cu o primire la care, cel...

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...
proger