AcasăNewsO asistentă medicală din Țăndărei, confirmată cu COVID-19, a murit

O asistentă medicală din Țăndărei, confirmată cu COVID-19, a murit

Încă un cadru medical confirmat cu COVID-19 a pierit.

Marți dimineață, a fost anunțat al 332-lea deces la nivel național, la un pacient confirmat cu noul coronavirus.

Victima este o asistentă medicală din Țăndărei, oraș plasat de mai multe zile în carantină, ca urmare a numărului mare de cazuri de COVID-19. În cazul femeii, Grupul de Comunicare Strategică precizează că „din primele informații asistenta medicală din Țăndărei a decedat în data de 13.04.2020”.

Femeia în vârstă de 42 de ani fusese confirmată cu COVID-19 pe 2 aprilie, la Spitalul suport Fetești. Două zile mai târziu, pe 4 aprilie, asistenta a fost transferată de la această unitate medicală unde fusese internată, la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Capitală. GCS menționează că femeia avea și alte probleme de sănătate, respectiv „diabet zaharat, dereglări hirmonate”.

Vă amintim că prima victimă din rândul cadrelor medicale din România confirmate cu noul coronavirus a fost un ambulanțier din Suceava. Este vorba despre un bărbat de 53 de ani, care lucra la Serviciul de Ambulanță Suceava. Colegii ambulanțieri i-au adus un ultim omagiu, ținând un moment de reculegere, răstimp în care sirenele și sistemele luminoase ale ambulanțelor au fost pornite.

author avatar
Cristina Stefan
194 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger