AcasăNewsO asistenta a murit salvandu-si pacientii

O asistenta a murit salvandu-si pacientii

A platit cel mai scump pret pentru a-i proteja pe oamenii internati in saloanele aflate sub supravegherea sa si care riscau sa fie loviti de furia unui individ inarmat cu un cutit. Alti patru oameni au fost raniti, dar sacrificiul ei a facut ca numarul victimelor sa nu fie si mai mare.

Agresorul, un tanar in varsta de 22 de ani, a semanat groaza in calea lui si a umplut de sange un etaj intreg. Barbatul a vazut negru in fata ochilor in clipa in care a aflat ca mama lui urma sa fie supusa unei interventii chirugicale. Orbit de ideea fixa ca femeia ar fi putut sa moara in timpul operatiei, americanul si-a pierdut brusc calmul si s-a razbunat pe angajatii spitalului. In calea lui a iesit asistenta Gail Sandidge. Tanarul a injunghiat-o in piept si, in ciuda eforturilor disperate ale colegilor, care au incercat sa o salveze, femeia a murit cateva ore mai tarziu.

Colegii femeii povestesc, citati de CNN, ca asistenta, care lucra la spitalul respectiv de mai bine de 20 de ani, a incercat sa-si salveze pacientii din calea individului periculos. Si a platit cel mai scump pret posibil pentru ca si-a facut meseria si a avut grija de pacienti mai mult decat de ea. Cei care au cunoscut-o pe Gail Sandidge si au lucrat alaturi de asistenta-eroina au doar cuvinte frumoase la adresa victimei furiei barbatului care a ingrozit un spital intreg.

Ceilalti patru raniti au primit ingrijiri medicale, una dintre victime fiind in stare grava. Agresorul a incercat sa fuga, insa a fost prins rapid. A fost arestat si urmeaza sa apara in fata instantei, pentru a da socoteala pentru faptele sale.

author avatar
Cristina Stefan
779 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger