AcasăNewsO angajata la stat il acuza pe director de hartuire sexuala

O angajata la stat il acuza pe director de hartuire sexuala

O timisoreanca de 30 de ani, angajata la Agentia Judeteana de Plati si Inspectie Sociala, il acuza pe directorul executiv al agentiei de hartuire sexuala.

Calvarul femeii, casatorita si mama a unui copil minor, a inceput in septembrie anul trecut, cand Gheorghe Manolache a fost promovat in functia de director executiv al AJPIS Timis.

Barbatul a inceput sa-i faca avansuri explicite, iar femeia a inregistrat mai multe discutii dintre ei. In cele din urma, vazand ca femeia nu cedeaza, Manolache a trecut la amenintari si i-a pus acesteia in vedere ca va fi concediata, in cazul in care nu se culca cu el.

In cele din urma, femeia a fost indepartata de la AJPIS Timis si a apelat la Centrul Anti-Mobbing Timisoara pentru a-si face dreptate. Inregistratile au ajuns la sefii lui Manolache de la Bucuresti dar, surprinzator, acestia au precizat ca probele prezentate nu sunt suficiente.

Reprezentantii Anti-Mobbing sustin ca acest caz este extrem de grav, dar se asteapta sa fie musamalizat. „Este posibil ca acest caz sa fie musamalizat cum s-a mai intamplat cu un altul de care m-am ocupat tot eu. O femeie, angajata la Directia Judeteana pentru Protectia Copilului Timis, a decis sa plece definitiv din tara. I se daduse un ultimatum pentru a ceda avansurilor sexuale. Am depus inregistrarea la minister, iar lucrurile tergiverseaza de doua luni la comisia de disciplina” a declarat avocatul Florin Kovacs, angajat al Anti-Mobbing Timisoara.

author avatar
Cristi Ionita
454 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger