AcasăNewsO ambarcaţiune cu 8 oameni la bord s-a răsturnat în Dunăre! Era...

O ambarcaţiune cu 8 oameni la bord s-a răsturnat în Dunăre! Era condusă de o femeie drogată

O barcă în care se aflau opt persoane, între care doi copii, s-a răsturnat duminică seară în Dunăre, din cauza unei manevre greşite a celei care conducea ambarcaţiunea, o femeie de 37 de ani din Galaţi.

La testarea cu aparatul Drugtest, rezultatul a fost pozitiv.

Polițiștii au deschis dosar penal

Femeia deţine permis de conducere ambarcaţiune clasa D şi a fost testată cu privire la consumul de alcool sau substanţe psihoactive.

În urma testării pentru consum de alcool, rezultatul a fost negativ, însă la testarea cu aparatul Drugtest, rezultatul a fost pozitiv la substanţa Benzodiazepan, motiv pentru care a fost condusă la Spitalul Judeţean Clinic de Urgenţă Galaţi Sf. Apostol Andrei, unde i-au fost recoltate probe biologice, în vederea stabilirii prezenţei în organism a substanţelor psihoactive.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unei nave de către o persoană care se află sub efectul unor substanţe psihoactive.

Oamenii s-au salvat

Toate persoanele purtau veste de salvare şi au reuşit să ajungă pe malul tulcean. Accidentul s-a produs la mila marină MM 76, zona cunoscută sub denumirea de Cotul Pisicii.

Anchetatorii au stabilit faptul că o ambarcaţiune de agrement, condusă de o femeie, de 37 de ani, din municipiul Galaţi, în care se aflau 6 adulţi şi 2 copii minori, de 9, respectiv 10 ani, s-ar fi răsturnat în fluviul Dunărea, pe fondul manevrării greşite.

774 afisari

6 COMENTARII

  1. Doamna de la timona s-a cam lovit in Cotul Pizdicii… Toate proastele dau 200 de euro si isi iau online permis de navigatie pe ape interioare cat. D.

  2. Benzodiazepan nu este drog… Este un medicament pentru calmare… presa in goana ei dupa senzational publica articole tendentioasa…

  3. Ce te astepti de la national.ro? Senzationalizeaza toate stirile cu droguri doarece cititorii nu stiu nimic despre ele, stiu doar ca sunt un pericol.

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri

Imagini spectaculoase, de Ziua Națională. Fenomenul surprins pe cer, la Alba Iulia – VIDEO

Fenomen optic spectaculos pe cerul României, chiar de Ziua Națională! Imaginile au fost surprinse la Alba Iulia.Un curcubeu a apărut pe cerul orașului Alba...

Șofer ucrainean, prins când încerca să intre în România pe la Giurgiu, conducând băut. Cât arăta etilotestul

Un șofer ucrainean a intrat în atenția polițiștilor giurgiuveni. S-a întâmplat la primele ore ale zilei de vineri, 1 decembrie.Un cetăţean ucrainean de 46...