AcasăNewsO altă crimă cutremurătoare îngrozește România. Descoperire macabră în locuința criminalului

O altă crimă cutremurătoare îngrozește România. Descoperire macabră în locuința criminalului

 

Un bărbat de 36 de ani și-a ucis fosta soție, chiar sub privirile îngrozite ale copilului său.

Crima a avut loc, miercuri, la Baia Mare.

În urmă cu două luni de zile criminalul s-a despărțit de soția lui și s-a mutat împreună cu fetița lui de numai doi ani, într-un apartament unde plătea chirie.

Chiar despățiți fiind, mama fetiței, în speță soția bărbatului, venea destul de des ca să-și vadă copilul.

Și-a ucis soția în fața copilului

Așa a fost și în ziua tragediei. Femeia a mers în vizită la fetița ei, doar că nu s-a mai întors acasă ulterior.

Pentru că femeia nu s-a prezentat la serviciu a doua zi și nici nu a mai revenit la locuința ei unde stătea cu concubinul, mai multe colege de la locul de muncă au sesizat poliția.

Polițiștilor care au venit la locuința criminalului, acesta le-a spus că nu știe unde e mama copilei lui și nici nu i-a lăsat pe oamenii legii să intre în apartament. Polițiștii au reușit, în cele din urmă, să pătrundă în locuința respectivă după ce a venit proprietarul. Acolo a fost găsită femeie decedată.

Anchetatorii au constatat că victima a fost lovită în cap cu un obiect de către fostul soț violent.

Cadavrul femeii ucise a fost dus la IML pentru efectuarea necropsiei.

După ce criminalul a fost reținut, fetița a ajuns la rude apropiate de-ale mamei sale și primește consiliere din partea Direcției pentru Protecția Copilului.

Reacția autorităților

„Aseară, un bărbat a sesizat poliția că o femeie de 36 de ani, concubina sa, nu s-a întors la domiciliu și nu poate lua legătura cu ea. Polițiștii au demarat de urgență activități specifice pentru căutarea sa. Femeia a fost găsită decedată, într-un imobil de pe strada Gării din Baia Mare. Cadavul a fost transportat la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei. Întrucât există suspiciuni cu privire la comiterea infracțiunii de omor, cazul a fost preluat de către procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș. Bănuit de comiterea faptei este fostul concubin al victimei, un bărbat în vârstă de 47 de ani, față de care s-a dispus măsura internării la spitalul din Sighetu Marmației. Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a comis fapta”, a declarat Florina Meteș, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

author avatar
Eli Dan Davidescu
244 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger