AcasăNewsO adolescenta de 15 ani bea cate 2,5 litri de alcool pe...

O adolescenta de 15 ani bea cate 2,5 litri de alcool pe zi! Cum a ajuns la performanta asta!

O tanara de 22 de ani din Marea Britanie a recunoscut ca si-a ratat adolescenta din cauza alcoolului.

Inca de cand avea doar 15 ani,  Emma Gould avea obiceiul sa bea cate 2,5 litri de alcool pe zi, ceea ce ar fi doza maxima pentru o femeie intr-o saptamana.

A inceput la 15 ani si abia sase ani mai tarziu si-a dat seama de problemele pe care le are. Ba mai mult, a ajuns chiar sa se prostitueze pentru a face rost de bani pentru bautura. Apogeul l-a atins atunci cand si-a cheltuit pe bautura toti banii cu care trebuia sa-si plaeasca taxa de scolarizare. Asa a ajuns sa se culce cu diferiti barbati pentru a reusi sa faca banii inapoi ca sa nu fie exmatriculata.

Insa, intr-una din zile, pur si simplu a realizat ce a facut si a decis ca are nevoie de ajutor specializat. A stat internata zece luni intr-o clinica de dezalcoolizare.

„Sunt dezgustata de ce am facut. Ma puneam singura in pericol, dar eram asa de disperata, pentru ca asta imi facea dependenta pentru alcool. De cand am plecat de acasa la facultate, la 18 ani, nu a fost noapte in care sa nu ma imbat. Pana am implinit 21 de ani.  Credeam ca e mai bine asa, ca sunt mai amuzanta cand beau. Beam si dimineata vodca, pentru a fi in forma la facultate, la prezentari, examene. Si mai ales, beam ca sa nu-mi fie rau de la alcoolul pe care-l bausem cu o noapte inainte.

Beam o sticla de vodca de doi litri, una de vin, si vreo cinci pahare de Jagermeister. Incepeam inca de la 7 dimineata. Mi-aduc aminte ca am si lesinat o data pe la 6 seara de cat de mult bausem”, a povestit tanara pentru cotidianul Daily Mail.

In ianuarie 2012 si-a dat seama ca rebuie sa se opreasca. A mers acasa si le-a spus parintilor: „Mama plangea spunand ca a fost un parinte rau, iar tata era mut si dezamagit”.

Atunci s-a internat la dezalcoolizare, unde a stat zece luni. Acum nu mai vrea sa auda de alcool si spera ca povestea ei sa ii ajute si pe alti tineri sa nu ajunga ca ea.

„Poate credeti ca exista control cand vine vorba de alcool, dar nu e deloc adevarat acest lucru, iar eu sunt dovada”, a spus Emma.

Sursa foto: Daily Mail

author avatar
Andra Nesu
640 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger