AcasăNewsO adolescentă de 15 ani a lovit o fată de 14 ani....

O adolescentă de 15 ani a lovit o fată de 14 ani. E incredibil motivul pentru care s-au luat la ceartă tinerele din Reșița

(sursa foto: Facebook/Politia Română)

Un incident violent în care au fost implicate două fete din Reșița a ajuns în atenția polițiștilor din acest oraș, după ce imagini cu altercația au ajuns publice. 

Poliţiştii din Reşiţa au deschis o anchetă. Totul după ce o adolescentă de 15 ani a lovit o fată, în vârstă de 14 ani, în urma unui conflict izbucnit din cauza unor postări pe reţelele de socializare, potrivit news.ro.

S-ar fi luat la harță din cauza unor postări

IPJ Caraş-Severin a transmis că, în urma apariţiei în spaţiul public a unor imagini în care două tinere sunt implicate într-o altercaţie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Reşiţa au stabilit identitatea celor două persoane.

Așa s-a ajuns la concluzia că e vorba despre două fete – una în vârstă de 14 ani și cealaltă cu un an mai mare. Ambele adolescente sunt din Reșița – au stabilit oamenii legii. Motivul pentru care s-ar fi ajuns la acest conflict între cele două fete l-ar fi reprezentat anumite postări pe rețelele sociale.

„Este vorba despre două minore cu vârste de 14 ani, respectiv 15 ani, ambele din municipiul Reşiţa, aceasta din urmă agresând-o fizic pe minora de 14 ani în urma unor discuţii în contradictoriu privind unele postări pe reţelele de socializare. În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe faţă de minora în vârstă de 15 ani”, a precizat sursa citată.

author avatar
Andrei Coman
684 afisari

4 COMENTARII

  1. Sunt din Resita, iar in fiecare noapte beau minorii si se bat in pasajul din Govandari de langa laboratorul de Medicina Muncii. Politia nu apare niciodata, fac si ei un control odata la 4 luni si asta-i tot.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger