AcasăNewsO adolescentă de 14 ani a pus pe jar Poliția România. A...

O adolescentă de 14 ani a pus pe jar Poliția România. A plecat din Tulcea și a ajuns în Timişoara / A pus la cale o aventură inspirată din cărțile pe care le citea

fata de 14 aniO adolescentă de 14 ani a pus pe jar Poliția România. A plecat din Tulcea și a ajuns în Timişoara / A pus la cale o aventură inspirată din cărțile pe care le citea

O fată de 14 ani, care a dispărut din judeţul Tulcea în noaptea de marţi spre miercuri, a fost găsită, duminică dimineaţa, în gara Timişoara Nord, poliţiştii stabilind că nu ar fi fost victima vreunei infracţiuni.

Fata a dispărut de acasă în noaptea de marţi spre miercuri. Ea a fost căutată de poliţişti, jandarmi, pompieri şi voluntari. Căutările în zona apropiată de locuinţa sa au fost făcute şi cu câini de urmă şi cu o dronă.

A dispărut după ce a citit “Pisicile Războinice”

Denisa Gabriela Coadă a plecat de acasă pe 28 februarie, într-o aventură pe care o planificase de patru luni, inspirată din cartea „Pisicile Războinice”. Tot ce a luat cu ea au fost economiile de 200 de lei, scrie Ziua de Vest.

Ea credea că este personajul principal din carte, care a plecat în aventură într-o pădure. Adolescenta a ajuns până aproape de granița României cu Serbia.

Copila a mers în pădure să refacă un traseu din poveste

Unul dintre cele mai importante indicii pe care le-au găsit polițiștii au fost o scrisoare pe care fata a lăsat-o și în care povestea tot ce a pus la cale.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Tulcea a transmis că în urma activităţilor desfăşurate la nivel naţionale, Denisa Gabriela Coadă, în vârstă de 14 ani, din Mahmudia, a fost găsită, duminică, în jurul orei 6.15, în gara Timişoara Nord.

“Adolescenta a fost găsită cu sprijinul poliţiştilor din Timişoara, urmând să fie condusă la un centru de primire D.G.A.S.P.C. Timişoara. Din primele discuţii purtate cu aceasta nu au rezultat indicii că ar fi fost victima vreunei infracţiuni”, a anunţat IPJ Tulcea.

author avatar
Andreea Vlad
630 afisari

10 COMENTARII

  1. ”Ea credea că este personajul principal din carte, care a plecat în aventură într-o pădure.”
    Pshisiatrii ce parere au?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger