AcasăNewsO actrita cu origini romanesti a castigat Emmy 2016

O actrita cu origini romanesti a castigat Emmy 2016

Putem fi mandri, la Gala Premiilor Emmy Tatiana Maslany, actrita nascuta in Canada, dar cu origini romanesti a luat Premiul pentru cea mai buna actrita intr-un serial de drama. Este vorba despre „Orphan Black”, in care Tatiana joaca in nu mai putin de 12 roluri distincte.

A câştigat premiul pentru cea mai bună actriţă dintr-un serial dramă

Serialele „The People v. O.J. Simpson: American Crime Story” si „Game of Thrones” au dominat gala Premiilor Emmy 2016, ce a avut loc duminica, la Teatrul Microsoft din Los Angeles, Jimmy Kimmel fiind gazda evenimentului transmis in direct de reteaua ABC. O mare surpriza a fost premiul oferit Tatianei Maslany. Maslany nu se astepta sa castige, drept urmare a recunoscut ca nu si-a scris nici un discurs. „Ar fi trebuit sa-mi scriu un discurs. Multumesc foarte mult. Sunt asa multi oameni carora le datorez premiul. Ma simt foarte norocoasa sa apar intr-un serial care pune in atentie femeile. Multumesc mult academiei”, a incheiat actrita cu origini romanesti. Serialul de televiziune „The People v. O.J. Simpson: American Crime Story”, o adaptare pentru micile ecrane despre procesul de crima al sportivului cazut in dizgratie O.J. Simpson a deschis seara Galei Emmy cu nu mai putin de 22 de nominalizari si a adunat rapid o sumedenie de trofee, inclusiv pentru Cea mai buna miniserie. Serialul de drama fantasy „Game of Thrones” si comedia „Veep” au adunat trofee numeroase pentru gigantul HBO, dar si seriale noi si actori de culoare au fost printre castigatorii galei care s-a centrat in acest an pe chestiunea alegerilor in SUA.

Vesnicul  “Game Of Thrones”

Serialul favorit al fanilor „Game of Thrones,” a mers la gala de duminica cu 23 de nominalizari, castigand un total de 12 premii Emmy, inclusiv pentru cea mai buna regie si cel mai bun scenariu. Cu cele 38 de premii Emmy castigate in total, ”Game of Thrones” a intrat in istoria competitiei detronand serialul ”Frasier” care are in total 37 de statuete Emmy, potrivit publicatiei Time. GOT a devansat concurentii precum “Mr. Robot,” ai retelei USA, precum si serialul Netflix de inspiratie politica “House of Cards.” “Ne aflam aici pentru ca George Martin a creat lumea in care traim si jucam”, a declarat co-creatorul serialului Dan Weiss.

Principalii castigatori ai Galii Premiilor Emmy 2016

# Cel mai bun serial-drama: “Game of Thrones”

# Cel mai bun actor intr-un serial-drama: Rami Malek, “Mr. Robot”

# Cea mai buna actrita intr-un serial-drama: Tatiana Maslany, “Orphan Black”

# Cel mai bun serial de comedie: “Veep”

# Cel mai bun actor intr-un serial de comedie: Jeffrey Tambor, “Transparent”

# Cea mai buna actrita intr-un serial de comedie: Julia Louis-Dreyfus, “Veep”

# Cea mai buna miniserie: “The People v. O.J. Simpson: American Crime Story”

# Cel mai bun film de televiziune: “Sherlock: The Abominable Bride”

Cele mai bine imbracate vedete

Priyanka Chopra

Gala Premiilor Emmy, Oscarul televiziunilor, cum i se mai spune, este si un prilej pentru ca vedetele, mai mari sau mai mici, sa apara, stralucitoare, pe covorul rosu. Anul acesta la categoria “cele mai bine imbracate vedete”,  Priyanka Chopra, Sofia Vergara and Emily Ratajkowski au condus cu mare detasare. A opusul listei, se afla actrita Kerry Washington care a purtat o tinuta care o dezavantaja vizibil. In ciuda faptului ca sarcina sa e foarte vizibila, a optat pentru o rochie neagra cu decupaje, ceva ce majoritatea ar fi ocolit. Actrita din „Scandal” a purtat-o insa cu nonsalanta, mandra de noua sa silueta.

Sofia Vergara
author avatar
Catalin Dumitrescu
442 afisari

1 COMENTARIU

  1. Se aranjeaza, se cumpara. Pana acum nu se cumparau premii in SUA, dar de cand Romania a bagat atatia bani… Va cuceri si mai multa influenta, doar pentru ca unii refuza sa isi ia banii inapoi si pe altii nu ii intereseaza de soarta romanilor.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger