AcasăO “shaorma cu de toate” sau... altceva? Cum a reusit aceasta tanara...

O “shaorma cu de toate” sau… altceva? Cum a reusit aceasta tanara sa pacaleasca pe toata lumea!

O tanara de 23 de ani, din Anglia, care lucra in publicitate, si-a dat seama ca are un talent neobisnuit. Ea poate sa faca un tort delicios sa ia orice forma doreste clientul: de la shaorma si carnaciori, pana la pizza si sushi.

Louise Caola a renuntat la cariera in publicitate ca sa devina bucatar, insa preparatele delicoase, care-ti lasa gura apa si care au facut-o celebra, nu sunt deloc ceea ce v-ati putea imagina.

Femeia a inceput sa faca torturi care imita perfect orice fel de mancare ca o gluma pentru una dintre prietenele ei. Astfel, tanara din Londra i-a servit amicei sale o prajiutura sub forma unui carnat cu garnitura de piure si sos.

Multumita de reactiile pozitive, a hotarat sa incerce si alte retete ale caror imagini le-a postat apoi pe Instagram. Si pentru ca in numai cateva luni a inceput sa primeasca din ce in ce mai multe comenzi, Louise a decis sa-si urmeze pasiunea pentru gatit si a renuntat la jobul pe care il avea intr-o firma de publicitate, ca sa devina bucatar.

Deocamdata nu onoreaza decat comenzile primite din Londra, insa Caola marturiseste ca si-ar dori sa se extinda si sa poate prelua comenzi din toata Anglia. Tanara si-a deschis propria firma numita Poppy&Lulu, dupa numele copiilor unor prieteni foarte apropiati, noteaza dailymail.co.uk.

Foto: Daily Mail

author avatar
Alina Costache