AcasăNewsNWO ia locul ONU. Un Guvern Mondial va conduce omenirea!

NWO ia locul ONU. Un Guvern Mondial va conduce omenirea!

Încep să răsune trompetele globalismului. Un fost premier britanic dă tonul scandărilor – omenirea trebuie condusă de un guvern mondial! Cu alte cuvinte, NWO este pregătită să ia locul ONU, mai lipsește doar ca statele lumii, depășite de noua situație, să depună armele în fața ofensivei declanșate deja de elitele planetei.

Nu este pentru prima dată când se vorbește despre asta, ba, din contră, cu fiecare an scurs discuțiile s-au întețit și reluat la o și mai mare intensitate. Faptul că Gordon Brown a ieșit public primul cu o afirmație de genul acesta nu certifică decât graba păpușarilor din spatele NWO de a prelua mai repede puterea globală.

Sub pretextul luptei împotriva răspândirii noului coronavirus, iscusitul Gordon Brown i-a sfătuit pe conducătorii țărilor lumii să accepte o formă de guvernare globală temporară, altfel criza din sănătate și mai apoi cea economică va distruge planeta!

Reuniunea virtuală a G20, de săptămâna trecută, i-a prilejuit lui Brown ocazia să readucă pe tapet subiectul NWO. Întrebat de jurnaliști cum poate fi combătut noul pericol al omenirii (SARS-CoV-2), ex-premierul britanic a răspuns: „Acesta nu este un lucru care poate fi gestionat de o țară. Trebuie să existe un răspuns global coordonat.  Criza din 2008, pe care eu am gestionat-o, a fost o problemă economică asupra căreia am putut aplica o soluție economică. Aceasta este, în primul rând, o urgență medicală și trebuie să fie luate măsuri comune pentru a face față acestui lucru. Dar cu cât interveniți mai mult pentru a face față situațiilor de urgență medicală, cu atât puneți economii în pericol”.

Ca să nu mai punem economiile în pericol, mai zice Brown, trebuie cedată puterea în mâinile unei organizații care să guverneze asupra întregii planete! Un organism cu puteri executive la nivel internațional este deja pregătit, așteaptă doar să depună jurământul, notează presa din Regatul Unit. Guvernul NWO promite să lupte atât împotriva Covid-19, cât și cu recesiunea economică.

„Omenirea întreagă are nevoie de un fel de centru de comandă”, a concluzionat Gordon Brown.

Trebuie reamintit faptul că fostul premier britanic este cel care, în 2008, a convins liderii planetei că trebuie salvate de la faliment marile bănci ale lumii. Astfel, la inițiativa sa, G20 a propus atunci un pachet de salvare de 1100 miliarde dolari pentru bănci, bani cu care finanța mondială a depășit (chiar pe plus!) marea criză.

author avatar
Andrei Coman
2.481 afisari

6 COMENTARII

  1. daca au deaja pregatit guvernul plin de bunavointa care vrea sa preia puterea stiau ca va fi si pandemia deci sunt sursa ???!!lacomia le va fi capacul !!!

  2. Cum isi dau bubulii arama/aurul pe fata,nemaiavand rabdare cu acapararea intregii puteri globale au prudus un al treilea virus,coroana celorlalte de pana acum.Noi,fiind deja o Colonie condusa de slugile lor,nu avem decat sa privim cum ne executa letal cu toate ca suntem cei mai aplecati ordinelor acestora,insa intram la gramada,mai mult ca de exemplu.Imi pare rau pentru ei ca nu prea le-a mers,mai sunt cateva ziduri inexpugnabile,deocamdata,situate in marea galbena,Asia,unde sunt cel putin doua superputeri ce colaboreaza pe aceasta tema ca sa nu fie si ele inghitite.

  3. Deh ! Apare o noua forma de comunism ! DE TIP NAZIST ! ALA MARXIST NU A FOST BUN PREA ERA O COMANDA UNICA SI RESTRICTII SEVERE ! DISTRACTIE PLACUTA PAMNATENI !!!!!

  4. Macar se termina mascarada cu virusul ucigas si statul in casa. Noi, romanii si asa suntem o colonie; mai conteaza cine este stapanul?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger