AcasăNewsNutu Camataru schimba seful Politiei Romane

Nutu Camataru schimba seful Politiei Romane

Afacerea care l-a doborât pe Nuțu Cămătaru. "Gaura" e de 100.000 de lei

Primul conflict major izbucnit in randurile pesedistilor la impartirea portofoliilor a fost creat in jurul numirii lui Ioan Rus in fruntea Internelor. Situatia belicoasa s-a mentinut si dupa ce „garda veche” a generalilor de Politie i-au cerut acestuia sa schimbe toata organigrama de conducere a ministerului, dar acesta a refuzat.

Fara voia lui, Nutu Camataru schimba organigrama in IGPR

Cu toate acestea, desi Ioan Rus a fost „damblaua” sa, dupa cum a sustinut Radu Mazare, Victor Ponta l-a pus pe ministrul Internelor in fata faptului implinit, cerandu-i intempestiv inlocuirea sefilor Politiei si a altor structuri secrete.

Nevasta lui Tatulici

Se pare ca Liviu Popa nu va mai putea sa isi pastreze prea mult functia de sef al Politiei Romane

Pretextul a fost unul de-a dreptul pueril, la inaintare fiind scosi interlopii de serviciu din ultima vreme, Ion si Vasile Balint. Fratii Camataru au fost dati in urmarire generala, Sile a fost prins dupa trei ore, iar Nutu s-a predat singur ieri dimineata, declarand ca a fost „lucrat” si a ajuns din nou dupa gratii din cauza Mihaelei Tatulici, care i-ar fi cerut sa recupereze 400.000 dolari pentru o prietena. Intre cele doua retineri, Ponta s-a grabit sa ceara schimbarea oamenilor loiali „Buldogului” Blaga, in frunte cu Liviu Popa. Vor urma insa si alte schimbari majore, singurul nume de inlocuitor vehiculat fiind cel al „nemuritorului” general Anghel Andreescu, ca secretar de stat la MAI.

author avatar
Toni Matei
1.409 afisari

3 COMENTARII

  1. Felicitari premierului Ponta .Cred ca a venit timpul sa se faca curatenie ptr. ca am stat atatia ani in mizerie.

  2. cum a ajuns asta general /chestor/ si sef al politiei romane oare? dar generalul -chestor- dascalu / incadrat din civilie in anul 1996?/

  3. La vremuri noi, oameni noi. Schimbam, schimbam si tot nimic nu realizam. Sa fim seriosi, atata timp cat incompetenta este promovata si urcata in varf nu avem ce sa schimbam. Mai bine ne taiem venele sa fie mai scurte …… 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger