AcasăNewsNutu Camataru s-a predat, luni, la politie

Nutu Camataru s-a predat, luni, la politie

Nutu si Sile Camataru

Nutu Camataru s-a predat, luni la pranz, la Politie. „Am stat in arest mai mult cu o luna si 17 zile. Avocatii mei mi-au spus clar ca nu mai am de excutat nicio zi de pedeapsa”, a declarat Nutu Camataru inainte de a intra in sediul Politiei Capitalei.

Nutu si Sile Camataru

Fratii Ion si Vasile Balint, cunoscuti drept Nutu si Sile Camataru, au fost condamnati, vineri, de instanta suprema, printr-o decizie definitiva, la sase si, respectiv, 13 ani de inchisoare, judecatoorii mentinand, in cazul celor doi, sentinta din faza inferioara a procesului. Fratii Ion si Vasile Balint, cunoscuti drept Nutu si Sile Camataru, au fost dati mai intai in urmarire nationala, dupa ce politistii nu i-au gasit la domiciliu, vineri seara, pentru aplicarea mandatelor de executare a condamnarilor definitive.

In cazul lui Vasile Balint, judecatorii instantei supreme au admis partial recursul acestuia, constatand ca executata in regim de detentie perioada 2 mai 2004 – 19 decembrie 2011, pe care au si dedus-o din condamnarea de 13 ani data de Curtea de Apel Bucuresti. Potrivit deciziei instantei supreme, din pedeapsa lui Sile Camataru va fi dedusa o perioada de aproximativ sapte ani si jumatate, astfel ca acesta ar mai avea de executat aproximativ cinci ani si jumatate de detentie.

Fratii Camataru au fost judecati, alaturi de rude si apropiati, intr-un dosar privind savarsirea de fapte cu violenta, proxenetism, camatarie si trafic de persoane. Sile Camataru, pe numele caruia s-a dat mandat de urmarire internationala, a fost prins in Germania de politistii locali, la un filtru in trafic organizat pe autostrada Passau – Frankurt, au anuntat, duminica, reprezentantii Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR).

 

author avatar
National
352 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger