AcasăNewsNutu Camataru, acuzat ca a pus martori falsi impotriva lui Ogica

Nutu Camataru, acuzat ca a pus martori falsi impotriva lui Ogica

Nutu sustine ca Ogica ar fi fost intr-o stare avansata de „veselie” bahica si ca bodyguarzii l-ar fi condus afara

Altercatia dintre Stelian Ogica si Nutu Camataru se comporta precum un bulgare care se rostogoleste la vale. Interlopul sustine ca are martori care pot jura ca nu l-a atins pe giurgiuvean si ca acesta ar fi primit o lectie de la bodyguarzi, fiindca ciupea nuntasele de fund.

Nutu sustine ca Ogica ar fi fost intr-o stare avansata de „veselie” bahica si ca bodyguarzii l-ar fi condus afara

In timp ce Ogica isi linge ranile la Giurgiu, dupa ce a fost „sifonat” de temutul interlop Nutu Camataru, acesta din urma a declarat ca nici nu l-a atins pe giurgivean.

Stelian Ogica a avertizat ca i-o va plati lui Nutu Camataru cu varf si indesat

Interlopul sustine, potrivit unui post Tv, ca Ogica se imbatase si incepuse sa flirteze cu femeile maritate, pe care le ciupea de fund, motiv pentru care bodyguarzii l-au luat pe sus si l-au dus afara.

Incidentul s-a produs in incinta localului din cartierul Militari

Mai mult, Nutu spune ca are si martori. „Are martori? Pe cine?! Pe mardeiasii lui din Ferentari? Exista camere video in hol. Sa vedem ce zic imaginile!”, s-a aratat indignat Ogica. Interesant este faptul ca, desi Nutu sustine ca bodyguarzii au fost cei care l-au inghesuit pe Ogica, reprezentantii „Militari Residence Ballroom” au marturisit ieri, pentru „National”, ca ei nu au avut garzi de corp in acea seara in local. „Noi asiguram paza localului cu bodyguarzi doar daca ne solicita clientii. Sambata seara nu s-a solicitat acest lucru, asa ca nu am avut bodyguarzi”.

author avatar
Narcis Voica
2.002 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger