AcasăNewsNutu Camataru: „Daca deschid gura, imi salta toata familia”

Nutu Camataru: „Daca deschid gura, imi salta toata familia”

Nuțu, alături de soția condamnată pentru trafic de influență și de fiul căutat pentru tentativă de omor

„National” prezinta o declaratie incredibila data de Nutu Camataru inainte ca acesta sa fie din nou urmarit general, alaturi de fratele lui, Sile. Interlopul supranumit „Imparatul” a marturisit unui jurnalist ca stie ca i se pregateste o noua arestare, dar ca este nevoit sa stea „sub radar”, pentru a nu-si pune familia in pericol.

Nuțu, alături de soția condamnată pentru trafic de influență și de fiul căutat pentru tentativă de omor

Ion Balint, alias Nutu Camataru, care a fost dat in urmarire generala la finele saptamanii trecute alaturi de fratele sau, Sile, care a fost prins de politistii din Germania, s-a „spovedit” unui jurnalist de la „National”, in urma cu cateva luni. El a spus ca este constient ca va ajunge din nou dupa gratii si ca are informatii ca i se pregateste un nou dosar.

„As spune tot, si despre ce se intampla in spatele gratiilor, cum mor oameni sub ochii gardienilor, si cum mi s-a fabricat dosarul in care am fost condamnat… Am informatii ca nu mai stau mult in libertate, ca urmeaza sa ajung iarasi in puscarie, dar nu pot vorbi prea multe. Nu pentru ca mi-e teama, ca mie nu mi-e frica decat de Dumnezeu, dar, daca as spune tot ce stiu, mi-as pune in pericol sotia si copiii. Daca deschid gura, imi mai fabrica un dosar si-mi salta toata familia”, a declarat Nutu Camataru reporterului nostru.

Intre timp, sotia lui Nutu, Lidia, a fost condamnata pentru trafic de influenta si isi ispaseste pedeapsa in Penitenciarul Targsor. Fiul lor, Nutulica, este dat in urmarire pentru tentativa de omor, fiind acuzat ca a injunghiat un interlop din gruparea rivala in clubul Million Dollars. In timp ce Vasile Balint, zis Sile, ar putea ajunge din nou dupa gratii pentru a ispasi un rest de pedeapsa de cinci ani, in cazul lui Nutu, condamnarea de sase ani a fost deja executata. Acesta, fie va sta doar cateva zile dupa zabrele, fie va merge la penitenciar in vizita, pentru a demonstra cu documente ca a petrecut deja cei sase ani in puscarie.

author avatar
Narcis Voica
3.648 afisari

1 COMENTARIU

  1. Bai oameni buni,yo daca as fi la putere m-as impuss a singur. ce dracu tot aveti cu fratii Balint (camataru) va este ciuda k lor le merge capul si pot face bani din orice? Legal sau nu trebuie sa intelegeti k traim in Romania. voi nu faceti ilegalitati? Jurativa pe copii vostti ca nu ati facut sau ca nu faceti…ce dracu. va legati numai de astia cu bani multi. dc? Ei dau spaga mai mare? V-ati invatat pe mii de euro si de aia? Nu inteleg pt ce faceti.ce faceti..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger