AcasăNewsNutella cauta degustatori

Nutella cauta degustatori

Noua oferta de job de vis a devenit virala pe Internet.

Grupul italian Ferrero a anuntat in premiera ca vrea sa recruteze 60 de persoane pentru a testa materiile prime din dulciurile din ciocolata pe care le fabrica si din celebra Nutella.

Noua oferta de job de vis a devenit virala pe Internet

De regula, aceste teste se fac de catre personalul intern, dar Ferrero a ales pentru prima data ca activitatea sa fie realizata implicand persoane din afara companiei si care nu lucreaza in acest sector, a anuntat firma italiana care a evocat o ”continua cautare a calitatii”. ”Cautam 60 de persoane pentru activitati de degustare a produselor de cofetarie”, se arata intr-un anunt publicat pe site-ul Openjobsmetis. Publicul vizat de Soremartec Italia, firma de cercetare si dezvoltare din cadrul companiei Ferrero: ”persoane carora le-ar placea sa guste cacao, pudra de alune si alte produse dulci semifinisate”.

Contract de patru ore pe saptamana

Un curs de formare platit este propus fericitilor alesi, timp de trei luni, incepand cu luna septembrie, avand ca obiectiv ”educarea simtului mirosului si gustului” si ”imbunatatirii capacitati de exprimare a ceea ce vor percepe in cadrul gustarii produselor”. La sfarsitul cursului, doar 40 de consultanti-degustatori vor fi angajati cu contract de patru ore pe saptamana la Alba, sediul Ferrero din nordul Italiei. Al treilea producator mondial de produse de cofetarie din ciocolata, Ferrero si-a dublat cifra de afaceri in zece ani pentru a atinge peste zece miliarde de euro. Compania are 22 de locatii de productie si peste 30.000 de angajati.

author avatar
Tudor Borcea
222 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger