AcasăNewsNunta TRAGICA in Gorj! Nimeni nu a indraznit sa-i dea INFIORATOAREA VESTE...

Nunta TRAGICA in Gorj! Nimeni nu a indraznit sa-i dea INFIORATOAREA VESTE miresei!

Un barbat in varsta de 46 de ani a murit, sambata seara, chiar in ziua nuntii fiicei lui, rudele acestuia fiind de parerea ca vinovate de decesul socrului mic sunt echipajele de la Salvare care nu au intervenit la timp.

Duminica dimineata, directorul SJA Gorj, dr. Dan Valceanu, a declarat ca va deschide o ancheta administrativa pentru a stabili cu exactitate ce s-a intamplat, informeaza stileprotv.ro.

Barbatul, din judetul Mehedinti, domiciliat la Baia de Arama, a fost sambata, toata ziua, la Pades, in judetul Gorj, unde isi marita fata cea mare, distanta intre cele doua localitati fiind de aproximativ 12 kilometri.

Unchiul miresei, fratele socrului mic, a precizat ca sambata dupa-amiaza barbatul s-a intins pe pat, vrand sa se odihneasca putin, insa la un moment dat rudele au observat ca nu se mai trezeste si au sunat imediat la 112, echipajele medicale chemate in ajutor sosind cu intarziere.

„A fost de dimineata la toate obiceiurile care sunt conform traditiei la noi, iar dupa-amiaza, pe la 16.00, a zis ca se pune un pic in pat pentru a se odihni. Pe la 18.00 si cateva minute, cand am venit, am vazut ca nu se trezeste si atunci am sunat la 112. Era inca in viata. A venit un echipaj SMURD de la Motru, in loc sa vina unul de la Baia de Arama, care e mult mai aproape. Pompierii nu au avut ce sa-i faca si am sunat iar la 112, iar dupa vreo doua ore a venit o salvare, dar el era deja mort”, a povestit fratele celui decedat, potrivit aceleiasi surse.

Trupul neinsufletit al barbatului nu a mai fost transportat la Serviciul de Medicina Legala Gorj, desi un echipaj venise pentru a prelua cadavrul. Politistii nu au suspiciuni privind cauzele decesului, astfel incat nu s-a mai efectuat necropsia.

In tot acest timp, nunta fetei a continuat la cativa kilometri distanta, intr-un alt capat al satului, deoarece nimeni nu a indraznit sa ii dea groaznica veste, rudele hotarand ca cel mai bine este ca fata sa afle abia duminica de decesul tatalui ei.

author avatar
Alina Costache
2.801 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger