AcasăNewsNunta regala in Marea Britanie. Printul Harry se casatoreste azi cu Meghan...

Nunta regala in Marea Britanie. Printul Harry se casatoreste azi cu Meghan Markle

Eveniment special in cadrul familiei Regale Britanice. Printul Harry, nepotul Reginei Elisabeta a II-a, si logodnica sa, actrita americana Meghan Markle, isi vor uni destinele in aceasta sambata.

In mai putin de doua ore urmeaza sa inceapa ceremonia religioasa ce va avea loc in Capela St. George, la Castelul Windsor. Cei doi indragostiti vor avea alaturi rudele si prietenii, intre ei si Serena Williams, dar si 1.200 de oameni simpli, alesi sa fie martori la evenimentul special din vietile Printului Harry si al lui Meghan Markle. Spre deosebire de nunta fratelui sau mai mare, William, la evenimentul fericit din viata lui Harry par sa nu fi fost invitati foarte multi politicieni. Alaturi de viitoarea mireasa va fi mama acesteia, Doria Radlan, nu, insa, si tatal lui Meghan, Thomas Markle, despre care s-a aflat ca va lipsi de la ceremonial din motive ce tin de starea acestuia de sanatate. De altfel, in preziua nuntii regale s-a anuntat oficial ca viitoarea sotie a Printului Harry va fi condusa la altar de catre Printul Charles, tatal mirelui si, fireste, viitorul socru al miresei.

In asteptarea ceremoniei, multi oameni – britanici, dar si turisti si reprezentanti ai presei din mai toate colturile lumii – au venit la castelul Windsor, cat sa isi asigure un loc cat mai bun pentru a vedea invitatii si derularea evenimentului.

Capela a fost decorata cu flori de sezon, albe si finute, iar caii de la caleasca in care vor urca mirii, dupa ceremonie, sunt pregatiti. A ramas doar misterul in jurul rochiei pe care a ales-o Meghan Markle, fiind asteptat fireste, momentul in care tanara va pasi catre altar, unde o va astepta alesul inimii sale. Din alaiul miresei vor face parte mai multi copilasi, inclusiv Printul George si Printesa Charlotte, in timp ce in cazul mirelui se stie deja ca il va avea cavaler de onoare pe fratele sau, Printul William. De altfel, in urma cu 7 ani, cand s-au casatorit Printul William si Kate Middleton, in aprilie 2011, Printul Harry i-a fost alaturi celui dintai, in calitate nu doar de frate, ci si de cavaler de onoare.

Dupa ceremonia religioasa, pe miri ii asteapta doua receptii. Prima va fi oferita de catre Regina Elisabeta a II-a, iar cealalta, de catre Printul Charles, aceasta din urma fiind programata catre seara, in prezenta unui numar mai restrans de invitati decat in cazul primei.

sursa foto: twitter.com/kensingtonroyal

author avatar
Cristina Stefan
167 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger