AcasăNewsNunta Princiara: LIVE de la Monaco! (LIVE)

Nunta Princiara: LIVE de la Monaco! (LIVE)

Nunta Princiara de la Monaco. Albert şi Charlene de Monaco

Nunta Princiara: LIVE de la Monaco! (LIVE). Albert si Charlene de Monaco isi unesc destinele in cadrul unei ceremonii religioase ce va avea loc în aer liber. Nunta princiara se va desfasura in Curtea de Onoare Palatului Princiar.

Nunta Princiara de la Monaco. Albert şi Charlene de Monaco

Mireasa va sosi in fata altarului la bratul tatalui sau, sub privirile monegascilor şi camerelor de filmat de la peste 50 de televiziuni venite sa transmita live ceremonia, nunta priciara.Slujba religioasa, oficiată de Monseniorul Barsi, va fi transmisa pe ecrane uriase iar la eveniment.

La nunta princiara vor participa 4300 de invitaţi. Portile Palatului Princiar vor ramane deschise pentru a permite celor peste 4300 de invitati sa asiste la Nunta , asezati, la ceremonie urmărind nunta prinicara a lui Albert si Charlene de Monaco.

In prezenta a 80 de invitati, mariajul civil a fost oficiat de presedintele Consiliului de Stat, Philippe Narmino, cel care este ofiter de stare civila al familiei suverane. Dupa ce printului de Monaco, a spus Da , Charlene a devenit oficial o Grimaldi, primind si titlul de prinicipesa de Monaco.
Update 02.07.2011 : Odata cu incheierea ceremoniei si transmisia live a fost intrerupta.

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul
4.377 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger