AcasăNewsNunta lui Mazăre, mai tare ca Rambo 3!

Nunta lui Mazăre, mai tare ca Rambo 3!

Vreo 20 de minute i-a luat miresei Roxana să se aranjeze pentru marele eveniment

Subiectul zilei de ieri a fost nunta lui Radu Mazăre cu Roxana Mihalache, eveniment petrecut în incinta Penitenciarului Rahova, acolo unde fostul primar al Constanței are viză de flotant pentru următorii ani. Dincolo de atenția pe care mass-media a acordat-o subiectului, m-a șocat strictețea cu care ANP a tratat cazul. Fără nași, fără fotograf, nici măcar flori n-au putut aduce martorii.

Vreo 20 de minute i a luat miresei Roxana să se aranjeze pentru marele eveniment

De fapt, sunt convins că, de-ar fi putut, rigizii șefi ai ANP i-ar fi ținut dincolo de porți și pe martori, însă legea cere prezența lor la semnarea actelor, astfel că a fost musai să le facă loc înăuntru. Fratele lui Radu Mazăre a explicat de ce fel de nuntă a avut parte fostul primar al Constanței: „Nu ne lasă să intrăm cu nimic, procedura este ca la o vizită normală, nimic în plus. Așa este regulamentul, nu există nicio posibilitate de a sărbători cu ceva anume. Nași nu avem, sunt eu, martorul care va semna. Pe Roxana nu am auzit-o să fi vorbit că își ia rochie, ala că toți ne vom costuma foarte simplu și adaptat situației. Cu flori nu știu dacă ne lasă, nu am întrebat, dar nici nu ne-am gândit să aducem. Poze nu se fac, este fără fotografii! Tehnic, nu este posibil să facem poze, nu avem telefoane, aparate foto, nu avem nimic! Toate se predau, când intri le pui la o căsuță, într-un dulap, și acolo rămân până ieși”.

Familia lui Radu Mazăre a fost destul de rezervată

Și iată cum, aplicând la sânge o lege, ANP a transformat nunta lui Mazăre într-un film mai tare ca Rambo 3, un thriller a cărui acțiune putea lua o altă turnură nedorită în orice moment. Sunt convins că șefii penitenciarelor s-au gândit în primul rând la pericolul ca o trupă de comando, cu mercenari periculoși deghizați în nuntași, să-l fi răpit din închisoare pe Radu Mazăre. De fapt, ceremonia căsătoriei civile cu Roxana putea reprezenta pretextul ideal pentru o evadare cum doar șefii Cartelului Sinaloa mai făceau, în anii de glorie. Noroc că vigilenții agenți de pază de la Rahova nu s-au lăsat păcăliți și au tratat obiectivul „Nunta lui Mazăre” cu atenție sporită, întărind securitatea la penitenciar, dar și în jur, pe o rază de până la 5 kilometri!

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
439 afisari

4 COMENTARII

  1. Voi nu aveti chiar nimic important de scris ??,ce mare stire si ce importanta are ca s-a insurat in inchisoare golanul de mazare ??.
    Faptul ca pesta porcina africana s-a intins pe jumate din Romania este o nenorocire ,este un dezastru national ,este o chestiune de siguranta nationala si asta-i amintita ca un fapt banal !!.
    Uitati-va la ce -i important pentru tara ,la ce poate fi de folos tarii si nu la cancanuri ,la povesti de mahala si radiosant !!,sunteti ori nu ZIARUL NATIONAL ???

  2. Ma si daca fugea cu helicopteru ?? Al aduceati voi din Magdagascar? Va treziti in vorba ca babele in autogarile zumzaite dimineata la somn dulce cand soarbe mustele bale in sala de asteptare…. Cu infractoru ca cu capra aia ai grije nu plimba muntii.

  3. 2 Capre s-au intors din Costa Rica. Sa le legam fedeles sa nu mai plimbe craca si sa le tundem lana si sa le mulgem laptele. ?..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger