AcasăNewsNuntă interzisă la Constanța. Zeci de polițiști și jandarmi au înconjurat zona....

Nuntă interzisă la Constanța. Zeci de polițiști și jandarmi au înconjurat zona. Care este legătura cu Simona Halep

 

Terasa unui renumit restaurant din Constanța a fost „călcată” de zeci de polițiști și jandarmi după un apel la 112.

Este vorba despre nunta unei verișoare a Simonei Halep care a avut loc duminică pe terasa restaurantului respectiv.

Peste 200 de persoane se simțeau bine, când, în mijlocul petrecerii au apărut polițiști și jandarmi care au solicitat întreruperea oricărei activități.

Motivul a fost că că nu erau respectate măsurile de prevenire a răspândirii COVID-19.

Polițiștii și-au făcut apariția în urma primirii unui apel la 112. Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, la faţa locului s-au deplasat 28 de poliţişti de ordine publică, criminalistică şi rutieri pentru efectuarea primelor verificări.

Ce spune IPJ Constanța

„Poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa s-au autosesizat în urma unui apel la 112, efectuat în jurul orei 20:00, cu privire la un eveniment festiv preconizat a avea loc la un restaurant din municipiul Constanţa. Astfel, la faţa locului s-au deplasat 28 de poliţişti de ordine publică, investigarea criminalităţii economice, criminalistică şi rutiera pentru efectuarea primelor verificări. S-a constatat faptul că operatorul economic nu respectă măsurile de diminuare a impactului riscurilor prevăzute de Legea 55/2020, prin faptul că pe terasa localului respectiv mesele nu erau poziţionate cu respectarea distanţei de 2 metri, iar numărul invitaţilor depăşea 50 de persoane”, a informat IPJ.

Totodată, reprezentanţi ai Direcţiei de Sănătate Publică şi inspectori de la Protecţia Consumatorului fac verificări de specialitate în ceea ce priveşte respectarea normelor privind prevenirea răspândirii virusului COVID-19.

Potrivit reglementărilor în vigoare, la evenimentele de acest gen pot perticipa maxim 50 de persoane.

La faţa locului au fost tprezenți lucrători ai Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, precum şi poliţişti locali.

În cauză, a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, potrivit digi24.ro.

 

author avatar
Eli Dan Davidescu
227 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger