AcasăNewsNuntă de șeic, organizată de un om de afaceri din Oradea. Și-a...

Nuntă de șeic, organizată de un om de afaceri din Oradea. Și-a adus mireasa cu elicopterul și a comandat șampanie de 10.000 de euro sticla

nuntaNuntă de șeic, organizată de un om de afaceri din Oradea. Și-a adus mireasa cu elicopterul și a comandat șampanie de 10.000 de euro sticla

Un controversat om de afaceri din Oradea a făcut o nuntă de fiţe, pentru care a comandat 19 șampanii scumpe, de câte 10.000 de euro bucata.

Mai mult, mireasa lui şi-a făcut apariţia cu elicopterul. La petrecere i-au cântat mai mulți maneliști cunoscuți, între care Adi de la Vâlcea, Tzancă Uraganu și Florin Salam.

Dezvăluirile manelistului Adi de la Vâlcea

Cel care a dat detalii despre extravaganta petrecere a fost manelistul Adi de la Vâlcea, într-o postare făcută sâmbătă pe TikTok (video jos).

„Salut, sunt la una dintre cele mai tari nunţi de anul ăsta”, le-a spus fanilor săi cântărețul, arătând cu mâna spre un elicopter care ateriza în parcarea salonului de nunți unde a avut loc petrecerea.

„Este o nuntă cum nu s-a mai pomenit. Vă dau din culise: eu cânt până la ora 10, apoi de la 10 la 12 – Bogdan de la Ploieşti, de la 12 la 2 Ştefan de la Bărbuleşti, de la 2 la 4 Tzancă (n.r – Uraganu), de la 4 la 7 Salam (n.r. Florin Salam). Vă mai spun una, muriţi: 19 sticle de şampanie a cumpărat (n.r. – mirele), a dat 190.000 de euro! N-a găsit decât 19 în Europa. Ar fi vrut 30, dar nu a găsit decât 19”, spune manelistul.

@adidelavalceaofficial #adidelavalceaofficial #5pasidebine #oradea#valcea#fyp #fy ♬ sunet original – Adi de la Valcea

În imaginile distribuite pe rețelele de socializare, afaceristul apare îmbrăcat într-un costum împănat cu înflorituri aurite. O fotografie îl arată în timp ce aruncă cu bani în cântăreţi. Nu au lipsit artificiile și jocurile de lumini. De altfel, opulența pare să fi fost tema favorită a serii, inclusiv tortul mirilor fiind „decorat” cu bancnote.


author avatar
Andreea Vlad
727 afisari

5 COMENTARII

  1. Imi este scarba !
    Uite cine are bani SI ce face cu ei !?!
    S_a manelizat toata tara.
    Oare cat de jos vom ajunge ?
    Mai sunt speranțe sa ne revenim din toata prostia asta ?

  2. ANAF nu il intreaba de unde are bani?
    Ca pe contribuabilul sarac il executa pentru 3 lei.
    Multi confunda firma cu buzunarul propriu

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger