AcasăNewsNunta de COSMAR la Sibiu! Mirii au fost distrusi: "Ma frecam la...

Nunta de COSMAR la Sibiu! Mirii au fost distrusi: „Ma frecam la ochi, nu imi venea sa cred!”

Doi tineri casatoriti au crezut ca nu vad bine cand au intrat in restaurantul unde urma sa aiba loc petrecerea de nunta: in sala au fost amenajate doua mese ale mirilor, iar mai tarziu au vazut-o sosind chiar pe cea de-a doua mireasa si invitatii ei.

Andreea si Tobias au dat, inca de la inceputul anului, acontul pentru sala in care a avut loc nunta la care au participat 50 de persoane, scrie turnulsfatului.ro, insa cu numai trei zile inainte de eveniment au aflat ca in aceeasi sala va mai avea loc o alta petrecere.

Practic tinerii au fost pusi sa aleaga fie sa accepte ca o parte dintre mesele din local sa ramana „la liber”, adica sa fie disponibile pentru clientii de ocazie, fie ca petrecerea sa includa inca un eveniment.

„Ni s-a spus, initial, ca e vorba de o cununie care a avut loc cu ceva timp inainte, iar acum nu se tine decat o masa mica pentru familie, ceva de genul 15 persoane. O ora, doua, dupa care ramanem singuri. Decat sa fie un du-te vino continuu, cu mesele la liber, am zis ca mai bine asa”, a povestit mireasa, potrivit aceleiasi surse.

La scurt timp dupa ce au ajuns la restaurant, invitatii au avut o surpriza de proportii. „Dupa nici 40 minute (stiu dupa vornicul care a zis o rugaciune pentru deschiderea mesei) a aparut… o alta nunta! Da, exact! o alta mireasa si un alt mire impreuna cu alaiul lor… ma frecam la ochi, nu imi venea sa cred…”, a spus o prietena a cuplului.

„Eu poate nici nu as fi pus asa la suflet, daca doamna cealalta nu ar fi fost imbracata tot in mireasa. Va dati seama cum e, in ziua nuntii tale, sa fie inca o mireasa in acelasi local. Eu am incercat sa intretin atmosfera toata seara, pentru invitatii mei, dar toti se intrebau ce se intampla, cum se poate asa ceva”, a completat si mireasa.

author avatar
Alina Costache
2.887 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger