AcasăNewsNumirea Monei Pivniceru ca ministru al Justitiei, amanata

Numirea Monei Pivniceru ca ministru al Justitiei, amanata

Mona Pivniceru

Sedinta CSM in cadrul careia demisia Monei Pivniceru trebuia confirmata, pentru ca astfel, ulterior, aceasta sa fie numita ministru al Justitiei, a fost amanata din lipsa de cvorum, fiind prezenti doar 14 membri, din cei 15 necesari.

Mona Pivniceru

Numirea Monei Pivniceru in functia de ministru al Justitiei a fost amanata dupa ce sedinta de miercuri Consiliului Suprem al Magistraturii (CSM), in cadrul careia trebuia sa se ia act de demisia judecatoarei, a fost suspendata.

Acest lucru a fost cauzat de faptul ca la intrunire s-0au prezentat doar 14 membri, pentru stabilirea cvorumului fiind necesare 15 persoane, din cele 17 care fac parte din CSM.

Ca urmare a amanarii sedinte, Victor Ponta, premier si ministru interimar al Justitiei, s-a aratat dezamagit de fapta judecatorilor, motiv pentru care i-a atacat dur pe acestia.

„Am facut o propunere, am fost prezent. E absolut dezamagitor. M-am saturat de ipocrizie. Nu lasam institutiile…N-am lasat astazi cvorum la CSM? Eu am facut cererea de pe 6. Au fost in concedii. CSM-ul a stabilit ca incepand de luni pana joi sunt la serviciu”, a declarat acesta, citat de b1.ro.

author avatar
Ionut Zgimbau
229 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger