AcasăNewsNumerele si culorile norocoase ale anului 2014 si cum va influenteaza viata

Numerele si culorile norocoase ale anului 2014 si cum va influenteaza viata

2014 este numarul 31 din ciclul chinezesc de 60 de ani numit Chia Wu si descris ca fiind „Calul in nori”. Conform traditiei chinezesti, 2014 este Anul Calului Verde de Lemn si debuteaza la 31 ianuarie, incheindu-se la 18 februarie 2015.

Compasiunea este pe primul loc, dorinta de a sari in ajutorul celor care nu pot sa se apere singuri, care nu pot lupta pentru ei insisi. Evenimentele caritabile si proiectele umanitare nu vor lipsi de pe agenda, mai ales a celor nascuti tot sub semnul Calului (2014, 2002, 1990, 1978, 1966, 1954 si 1942). In primul rand, Calul este iubitor de libertate, deci anul viitor nevoia de independenta se va manifesta foarte puternic. Curajul, determinarea de a dobandi libertatea nu va cunoaste limite. Spiritul de aventura, noile descoperiri, experientele nemaiintalnite ne vor capta intreaga atentie si va fi greu sa ne concentram pe prezent. Succesul va veni prin munca, la unii prin munca grea. Nu se admit trisorii, nici in viata personala, nici in profesie. 2014 este un an destul de impulsiv, nu va lipsi riscul accidentelor. Pentru a contracara ghinioanele trebuie sa purtati amulete cu numerele norocoase ale Calului Verde de Lemn, si anume: 7,3,2,8 (in aceasta ordine). Atentie! Amuletele trebuie sa fie de lemn! Culorile aducatoare de energii benefice sunt, in general, purpuriu, albastru si gri. Din punct de vedere al sanatatii, trebuie sa acordam atentie plamanilor si cailor respiratorii.

In 2014, numerele norocoase sunt 7, 3, 2 si 8.

SAPTE – 7

Este numarul de putere al anului 2014. Este numarul mistic. Este asociat cu divinitatea, cu regalitatea, cu umanitatea, cu independenta si libertatea de miscare. Este numarul esoteric al intelectului si al onoarei. 7, in afara faptului ca este pozitia Calului in zodiacul chinezesc, este si reprezentantul universal al anului 2014 (2+0+1+4). 7 este numarul energiilor mintale si fizice. Intr-o oarecare masura este un numar ce indica singuratatea luptatorului, caracterizat de spiritul de libertate. 7 este cautator si pastrator al Adevarului si Dreptatii, al Cunostintelor. 7 impinge la actiuni rebele, excentrice, chiar irationale din punctul de vedere al unora. Insa actioneaza sub impulsul unor flash-uri de inspiratie din alte sfere, care duc catre libertate. Purpuriul, magenta si nuantele de albastru intens sunt culorile vibrante ale numarului 7, care adauga un plus de masculinitate actiunilor noastre, un plus de determinare pentru a ne atinge scopurile.

DOI – 2

Este numarul magic al Lunii, al feminitatii, al armoniei, al parteneriatului si al comunicarii. 2 este asociat cu galbenul, auriul, griul, negrul, albul si violetul. Umbrele albastru-verzui intaresc vibratiile cosmice. Toate acestea sporesc atractia personala si stabilesc contacte cu usurinta cu oameni carora le plac dialogurile inteligente. 2 intareste increderea in sine si favorizeaza sinceritatea in exprimarea sentimentelor. 2 este numarul norocos al cuplului si al relatiilor si da putere unitatii. Da curaj interior si stimuleaza manifestarile neagresive. Desi nu este un numar competitiv, 2 este un numar al fermitatii si determinarii de a realiza ceea ce v-ati propus. 2 este un numar al frumusetii si al visurilor.

TREI – 3

Este un numar magic, foarte influent in anul 2014. Este numarul creativitatii, al expresivitatii, este numarul naturii, al cresterii, al dezvoltarii. Culoarile cu care vibreaza sunt verde, rosu, portocaliu si purpuriu. Fluidizeaza energiile minte-trup-suflet, favorizand armoniile spirituale. Este un numar al intuitiei, guvernat de planeta Marte, incitand la pasiune in actiuni, o cale sigura spre succes. Chiar daca este asociat cu un astru razboinic, impulsiv, 3 este o expresie a calitatilor feminitatii si aduce noroc femeilor carora le trebuie curaj si forta ca sa-si atinga obiectivele. 3 este numarul care tine deschis canalul energetic spiritual.

OPT – 8

Este un numar foarte puternic. In culturile orientale este considerat extrem de norocos. Conform calendarului chinezesc, ne aflam in perioada a 8-a, care dureaza intre 2004 si 2024. Cel mai pregnant, 8 se va manifesta in 2015, dar incepe din 2014 sa-si faca simtita influenta, mai ales din a doua jumatate a anului. 8 este numarul succesului in afaceri, numarul productivitatii si al muncii eficiente. Este numarul care reprezinta continuitatea, ciclicitatea, infinitatea si constiinta lucrurilor dincolo de realitatea aparenta. Este asociat cu planeta Uranus, cu calitatile masculine si virilitatea. 8 nu da nimic de pomana, nu admite trisorii, dar recompenseaza generos munca sustinuta, onesta. 8 ne tine mintea deschisa pentru tot felul de oportunitati si ne da perserverenta si determinare sa ne atingem obiectivele.  8 deschide portalurile cosmice si ne pune in conexiune cu energiile subtile. Culorile sale vibrante sunt albastru senin, alb, nuante naturale de maron si purpuriu.

Sursa foto: ride2esc.com

author avatar
Adina Mutar
5.469 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger