AcasăNewsNume grele mentionate in dosarul fraudelor bancare: Liviu Popa, Oana Mizil, Marius...

Nume grele mentionate in dosarul fraudelor bancare: Liviu Popa, Oana Mizil, Marius Locic si fratii Crestin

(foto: realitatea)

In interceptarile din dosarul fraudelor bancare ar aparea nume sonore intre care oamenii de afaceri Marius Locic si fratii Crestin. De asemenea se pare ca Liviu Popa si Oana Mizil ar fi si ei mentionati in acest dosar.

(foto: realitatea)

Social democrata, Oana Niculescu Mizil, iubita lui Marian Vanghelie, este mentionata  in dosarul fraudelor bancare dupa ce ar fi accesat un credit de 1,5 milioane de euro din care nu a platit pana in prezent nici o transa. O judecatoare de la Curtea de Apel Bucuresti este audiata ca martor in acest dosar.

Dintre persoanele interceptate mai fac parte si Liviu Popa, fostul sef al Inspectoratului General al Politiei Romane, dar si fratii Vasile si Dumitru Crestin.

Surse judiciare spun ca unul dintre capii retelei ar fi omul de afaceri Marius Locic, condamnat in vara la 4 ani de inchisoare intr-un caz de coruptie alaturi de Catalin Voicu.

Lucian Cojocaru, fost director BRD si in prezent vicepresedinte Volksbank, sefi ai sucursalelor BRD Unirii si Dorobanti, dar si responsabili ATE Bank sunt cercetati de DIICOT in acest caz.

Procurorii fac joi 48 de perchezitii in Bucuresti si trei judete, fiind vizata o grupare coordonata de persoane influente din mediul de afaceri din Capitala care ar fi luat ilegal credite de la doua banci pentru 35 de firme cu sprijinul a sapte directori ai bancilor, prejudiul fiind de 85 milioane de euro.

author avatar
Alina Costache
403 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger