AcasăNewsNume grele din Drobeta Turnu Severin, implicate intr-un dosar de exploatare sexuala...

Nume grele din Drobeta Turnu Severin, implicate intr-un dosar de exploatare sexuala a minorelor

La doar cateva zile dupa ce a explodat celebrul dosar de prostitutie si proxenetism de la Bucuresti, un alt dosar asemanator sare in aer la Drobeta Turnu Severin.

Conform oamenilor legii, politistii Serviciului de Combatere a Crimei Organizate Mehedinti, sub atenta supraveghere a procurorului DIICOT Constantin Sopalca, sunt pe punctul de a destructura o grupare care se ocupa cu traficul de carne vie si exploatarea sexuala a minorelor.

„Informatia de Severin” anunta ca doi barbati din Drobeta Turnu Severin erau liderii retelei. Acestia racolau tinere, multe minore, si le scoteau la produse, de serviciile tinerelor bucurandu-se nume grele din zona precum politicieni, avocati, medici sau politisti.

Actiunile se petreceau la o pensiune din localitatea Baile Herculane. De altfel, proprietarul pensiunii a ajuns si el pe mainile oamenilor legii pentru a fi tras la raspundere.

Sursa amintita precizeaza ca au fost ridicate mai multe calculatoare pe care proxenetii aveau stocate fotografii cu tinerele pe care le scoteau la produse. In plus se precizeaza ca liderii locali plateau bani seriosi pentru serviciile obtinute, un simplu dans lasciv ajungand sa coste si 1.000 de lei.

author avatar
Cristi Ionita
988 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger