AcasăNewsNume cunoscute si muzica buna. Gala "Folk You!", in week-end, in Bucuresti

Nume cunoscute si muzica buna. Gala „Folk You!”, in week-end, in Bucuresti

Daca e vara, e folk la Vama. Toamna, evenimentul se muta in Capitala.

Asadar, multe nume cunoscute si tot atata muzica buna va asteapta, pe final de saptamana, in inima Bucurestilor. Cam asa ar putea fi descrisa, in cateva cuvinte, invitatia adresata amatorilor de folk, dar nu numai, pe care organizatorii cunoscutului eveniment Gala „Folk You!” ii asteapta, vineri si sambata, adica pe 21 si 22 octombrie, de la orele 17, in Piata George Enescu.

Ajunsa la a sasea editie, in Bucuresti, gala – gazduita, pe timpul verii, si in Vama Veche- ii va aduce pe scena, intr-o prima faza, pe Alexandru Andries, Dinu Olarasu, pe Adrian Despot & Cezar Popescu de la Vita de Vie, precum si trupa Compact, Arthur, Cosmin Vaman, Camioane in multime si The Krpyptonite Sparks. Pentru ca sambata, in cea de-a doua zi a galei, spectatorii sa poata canta alaturi de Alina Manole, Antract, Cristi Minculescu & Iris, Folk, Frate, Krypton, Byron si OCS, Cristi Minculescu & Iris.

Ar mai fi de spus ca gala din Piata George Enescu e organizata de Primaria Municipiului Bucuresti, Arcub si Miscarea de Rezistenta.

author avatar
Cristina Stefan
308 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger