AcasăNewsNumarul victimelor tragediei din Colectiv creste: inca trei raniti au murit sambata...

Numarul victimelor tragediei din Colectiv creste: inca trei raniti au murit sambata dimineata!

Salvarile ajunse vineri seara la Clubul Colectiv abia au facut fata numarului mare de victime

Inca trei persoane ranite in incendiul de vinerea trecuta din clubul Colectiv au incetat din viata in aceasta dimineata. Astfel, bilantul tragediei care a avut loc in data de 30 octombrie a ajuns la 35 de morti.

Primii doi raniti care au murit sambata, Ionut Popescu (32 de ani) si Daniel Cioban (40 de ani) erau internati la Spitalul de Arsi. Primul a decedat la ora 03.50, iar al doilea la 07.35. Ambii aveau arsuri pe 50, respectiv 70% din suprafata corpului, insa starea lor s-a agravat si din cauza arsurilor suferite pe caile respiratorii. Potrivit purtatorului de cuvant al spitalului, Adrian Stanculea, in unitatea medicala  de pe Calea Grivitei mai sunt internati opt pacienti in stare critica, plus alti doi in stare grava. Cel de-al treilea deces s-a inregistrat in jurul orei 10.00. Este vorba despre un barbat internat la Spitalul Universitar.

In momentul de fata, proprietarii clubului Colectiv, Paul Gancea, Alin Anastasescu si Costin Mincu sunt arestati pentru 30 de zile, in vreme ce fostul edil al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, precum si doi responsabili ai firmei S.C. Golden Ideas Fireworks Artists S.R.L, cea care a livrat artificiile din cauza caruia s-a declansat tragedia, sunt retinuti pentru 24 de ore si vor fi prezentati instantei cu propunere de arestare.

author avatar
Mihai Koblenko
138 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger