AcasăNewsNumarul victimelor gripei a ajuns la 56

Numarul victimelor gripei a ajuns la 56

In ziua in care ministrul Sanatatii a anuntat ca „s-a constatat” epidemia de gripa, s-a aflat ca alti doi romani au murit din cauza virusului gripal.

Este vorba despre un pacient din judetul Mures, in varsta de 59 de ani, dar si de un barbat de 43 de ani din Arges. In ambele cazuri, Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile a anuntat, miercuri, faptul ca persoanele in cauza au avut virus gripal tip A, prezentand si alte conditii medicale, dar nefiind vaccinati impotriva gripei.

Din pacate, bilantul deceselor cauzate de gripa a ajuns, astfel, la 56.

author avatar
Cristina Stefan
537 afisari

1 COMENTARIU

  1. 5 metode sa te ferești de gripa.
    1 cea mai eficienta metoda fular ? sau masca chirurgicala. În caz de epidemie nu tre sa eziți sa o porți în public afara. Oricât de spălat ai fi pe mâini virusul se transmite prin aer și nu prin mâini. Spalatul îl face cadrele medicale ce intra în contact dar și contagiosul ce strănuta în… ?…
    2vaccinul dar imunizarea se face în toamna nu după ce virusul se modifica în tulpina atunci gripa e mai ușoară cel puțin 1 luna 1/2 imunizarea.
    3 stați in spațiu cald închis de lume.
    4 la medic stați departe de contagios, medicii sa aibe spatii carantina sa stați departe de mulțimi ne gura casca…
    5 inhalați spirt medicinal folosiți spațiu cald încălziți bine încăperea luați 1-2 aspirine preventiv, virusul gripal de iarna e teribil de sensibil la căldură în staza.

    SANATATE!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger