AcasăNewsNumarul 2 in PSD: ce s-a intamplat la Camera Deputatilor nu face...

Numarul 2 in PSD: ce s-a intamplat la Camera Deputatilor nu face cinste parlamentarilor USR

Niculae Badalau

Seful executiv al PSD a invocat nevoia de decenta in Parlament – facand referire la protestele alesilor USR, de miercuri, din sala de plen a Camerei inferioare a Legislativului.

„E greu sa judec un coleg, dar cred ca ce s-a intamplat la Camera Deputatilor nu face cinste parlamentarilor USR (…) totusi, un parlamentar trebuie sa aiba decenta”, a sustinut cu tarie presedintele executiv al formatiunii social-democrate, invocand faptul ca useristii „au avut si o agresivitate”.

Intrebat insistent despre limbajul folosit de colegul sau, senatorul Nicolae, in schimbul de replici cu userista Chichirau – unul greu de imaginat in incinta Parlamentului- Niculae Badalau a admis ca al sau coleg „ar fi trebuit sa nu ii dea replica asta”, completand, insa, ca „pana la urma fiecare e liber sa faca ce vrea cu viata sa”.

author avatar
Cristina Stefan
164 afisari

1 COMENTARIU

  1. Aparitia domnului Serban Nicolae in politica romaneasca este semnalata ca simplu sofer al puscariasului Catalin Voicu, pupilul lui Viorica Rebenciuc, acesta la randul lui intrat in politica, pe filiera PDSR Bacau. Domnul Catalin Voicu, cu o biografie legata de domnul Viorica R., a devenit mare in SPP Iliescu, dupa care s-a retras putin sa mediteze la conditia umana dincolo de gratii. Domnul Serban Nicolae, omul cu fruntea ingusta, neuroni putini si pumnii tari, n-a putut intra intr-o facultate de drept. A facut-o in ceea ce se numeste particulara americana, care nu are nimic de a face cu dreptul american. Acum el are o misiune. Sa distruga dreptul romanesc. Si o face cu osardie. Pe noi nu ne ingrijoreaza vocabularul respectivei creaturi. Mai mult nu poate. Ne ingrijoreaza insa canalul prin care s-a aventurat in politica: E vorba de actualul PSD, fosta latura KGB-ista a PCR, fost FSN, mai apoi PDSR. Aici are vadul cei fara de inima, minte si tradatori. Se produce creatura in Parlamentul Romaniei deocamdata asa cum doreste. Sau cum este programat. Dar cand va veni limpezirea scenei politice? Noi nu ii dorim decat locul pe care il merita dupa raul pe care l-a facut Romaniei. Asa sa-l pedepseasca Dumnezeu!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger