AcasăNewsNumara zilele: Elevii se pregatesc sa intre in vacanta de iarna!

Numara zilele: Elevii se pregatesc sa intre in vacanta de iarna!

Au mai ramas doar patru zile pana un moment pe care micutii de la gradinita, dar si elevii de scoala si de liceu il asteapta cu bucurie: vacanta de iarna.

Cursurile in scoli si licee se vor mai tine doar pana vineri, 20 decembrie. De sambata incepand salile de curs vor ramane goale, pentru ca scolarii sunt, oficial, in vacanta. Se vor intoarce la gradinite si in unitatile de invatamant preuniversitar abia pe 6 ianuarie 2014.

Pana atunci, insa, prichindeii de la grupele mici, mijlocii sau mari sunt gata sa le arate parintilor si educatorilor cat de bine s-au pregatit pentru serbarile in care il asteapta pe Mos Craciun care, odata ce aude ce poezii si cantecele au invatat micutii special pentru vizita lui, isi deschide sacul plin cu daruri si e ofera fetitelor si baietilor dulciuri si jucarii.

Si elevii din lasele I-IV se pregatesc in mod deosebit pentru aceasta perioada de sfarsit de an. Au si ei clasele decorate cu simboluri ale Craciunului, si la randul lor invata colinde si poezii inspirate de iarna si de perioada cadourilor.

Vacanta de iarna dureaza doua saptamani. Cursurile in scoli si licee incep pe 6 ianuarie si continua, conform calendarului anuntat la inceputul anului scolar in curs, 2013-2014, pana pe 31 ianuarie anul viitor. Urmeaza o noua vacanta, cea intersemestriala, care incepe pe 1 februarie si se incheie pe 9 februarie, startul pentru semestrul doi de scoala fiind anuntat pentru ziua de luni, 10 februarie 2014.

Sursa foto: ronduldesibiu.ro

415 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger